Νέα άφιξη μεταναστών έξω από το Λιμανάκι της Αγίας Νάπας - Χειροπέδες στον 23χρονο πλοηγό της βάρκας

Νέα άφιξη μεταναστών έξω από το Λιμανάκι της Αγίας Νάπας - Χειροπέδες στον 23χρονο πλοηγό της βάρκας

Στη σύλληψη άντρα ηλικίας 23 ετών, προχώρησε χθες η Αστυνομία μετά από την άφιξη στις ακτές της Κύπρου, βάρκας στην οποία επέβαιναν 21 συνολικά παράτυποι μετανάστες.

Συγκεκριμένα, χθες βράδυ, εντοπίστηκε από τα ραντάρ της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας, άγνωστη βάρκα να πλέει, στη θαλάσσια περιοχή νοτιοανατολικά του Κάβο Γκρέκο.

Η βάρκα μήκους έξι περίπου μέτρων, προσάραξε έξω από το Λιμανάκι της Αγίας Νάπας και σε αυτήν επέβαιναν 21 παράτυποι μετανάστες (13 άνδρες, 2 γυναίκες, 3 παιδιά και 3 ασυνόδευτοί ανήλικοι).

Από τις εξετάσεις που ακολούθησαν, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 23χρονου, ως ο πλοηγός της βάρκας, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης.

Οι υπόλοιποι παράτυποι μετανάστες μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υποδοχής και Φιλοξενίας Αιτητών Διεθνούς Προστασίας (Πουρνάρα).

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Συναγερμός στο αεροδρόμιο Λάρνακας: Δεν προέκυψε οτιδήποτε εναντίον του 46χρονου

Συναγερμός στο αεροδρόμιο Λάρνακας: Δεν προέκυψε οτιδήποτε εναντίον του 46χρονου

«Ελεύθερος» αφέθηκε ο ύποπτος άνδρας για τρομοκρατία που επέβαινε σε αεροσκάφος από την Μολδαβία.

BEST OF TOTHEMAONLINE