Τον Γερουσιαστή Μενέντεζ θα τιμήσει η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Κύπρου

Τον Γερουσιαστή Μενέντεζ θα τιμήσει η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Κύπρου

Τον Αμερικανό Γερουσιαστή Ρόμπερτ Μενέντεζ θα τιμήσει η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Κύπρου, «για τη συμβολή του στον αγώνα του Κυπριακού Ελληνισμού για δικαιοσύνη και ελευθερία».

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της Αρχιεπισκοπής, η βράβευση θα γίνει την Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2023, στις 19:00 στην Ιερά Αρχιεπισκοπή, όπου ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος θα απονείμει στον Γερουσιαστή Μενέντεζ το Χρυσό Παράσημο του Αποστόλου Βαρνάβα, που συνιστά ύψιστη τιμητική διάκριση της Εκκλησίας Κύπρου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Δηλώσεις αισιοδοξίας, αλλά καμία ουσιαστική κατάληξη

Κυπριακό: Δηλώσεις αισιοδοξίας, αλλά καμία ουσιαστική κατάληξη

Η χθεσινή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον κατοχικό ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν επιβεβαίωσε, για ακόμη μία φορά, το γνώριμο μοτίβο στο Κυπριακό: θετικό κλίμα στις δηλώσεις, αλλά χωρίς ουσιαστική κατάληξη.

BEST OF TOTHEMAONLINE