Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στη σορό του 63χρονου κυνηγού

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στη σορό του 63χρονου κυνηγού

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στη σορό του 63χρονου κυνηγού, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στη Λεμεσό ενώ κυνηγούσε σε βουνοπλαγιά στην περιοχή της κοινότητας Καντού.

Την νενομισμενη νεκροτομή διενέργησε ο ιατροδικαστής Ορθόδοξος Ορθοδόξου.

Σύμφωνα με τα ευρήματα, η νεκροτομή δεν κατέδειξε τα αιτία ενώ λήφθηκαν δείγματα για εργαστηριακές εξετάσεις.

Υπενθυμίζεται ότι ο 63χρονος έχασε τις αισθήσεις του, ενώ κυνηγούσε σε βουνοπλαγιά στην περιοχή της κοινότητας Καντού, μαζί με συγγενικό του πρόσωπο, το οποίο τον αναζητούσε.

Ανασύρθηκε από το σημείο όπου εντοπίστηκε με την βοήθεια της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρώτη επικοινωνία Χριστοδουλίδη–Έρχιουρμαν: Συμφωνία για συνάντηση το συντομότερο δυνατό

Πρώτη επικοινωνία Χριστοδουλίδη–Έρχιουρμαν: Συμφωνία για συνάντηση το συντομότερο δυνατό

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε σήμερα το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με τον νέο Τουρκοκύπριο ηγέτη κ. Τουφάν Έρχιουρμαν, ως αποτέλεσμα σχετικής πρωτοβουλίας του Προέδρου της Δημοκρατίας, αμέσως μετά τα αποτελέσματα της διαδικασίας ψηφοφορίας στις κατεχόμενες περιοχές.

BEST OF TOTHEMAONLINE