Γέμισαν οι εκδρομικοί χώροι στο Τρόοδος - Σε ποιους υπάρχει ακόμα χώρος

Γέμισαν οι εκδρομικοί χώροι στο Τρόοδος - Σε ποιους υπάρχει ακόμα χώρος

Τη μέγιστη πληρότητά τους έχουν φτάσει πολλοί εκδρομικοί χώροι στο Τρόοδος και σε δασικές περιφέρειες σε ολόκληρη την Κύπρο.

Σε νεότερη ανακοίνωσή του για το θέμα, το Τμήμα Δασών αναφέρει ότι στις 13:00, λόγω της ομαδικής εξόδου προς τις Δασικές Περιοχές, με την ευκαιρία του Δεκαπενταύγουστου, στα όρια της Δασικής Περιφέρειας Τροόδους οι εκδρομικοί χώροι Πλατανιών, Μέσα Ποταμού, Τροοδίτισσας, Φράκτης του Ξυλιάτου, Κάμπος του Λιβαδιού, Πασιά Λιβάδι, Ξεραρκάκα και Γεφύρι Παναγιάς είναι υπερπλήρεις.

«Η πληρότητα των υπόλοιπων εκδρομικών χώρων της Δασικής Περιφέρειας Τροόδους, η ώρα 13:00 έφθασε στα ακόλουθα ποσοστά: Μάραθος (90%), Αγία Παρασκευή (80%), Αρμυρολίβαδο (70%), Καμπί του Καλογήρου (50%), Φράκτης του Προδρόμου (40%), Καπουρά (30%), Κακομάλλης (15%) και Ασίνου (10%)», προσθέτει.

Στα όρια της Δασικής Περιφέρειας Πάφου, οι εκδρομικοί χώροι Μαυραλής και Πυκνής είναι υπερπλήρεις, συνεχίζει.

Συμπληρώνει ότι η πληρότητα των υπόλοιπων εκδρομικών χώρων της Δασικής Περιφέρειας Πάφου, η ώρα 13:00 έφθασε στα ακόλουθα ποσοστά: Σμιγιές (90%), Μονασιήλακα (60%), Αγιά (60%), Σταυρός Ψώκας (50%), Τίμης (40%), Λιβάδι (30%), Ξυσταρούδα (30%), Κομιτιτζή (20%), Άγιος Μερκούριος (30%), Ραντί (20%) και Πέρα Βάσας (10%).

Σύμφωνα με το Τμήμα Δασών στα όρια της Δασικής Περιφέρειας Λευκωσίας, Λάρνακας και Αμμοχώστου, οι εκδρομικοί χώροι Μάντρα του Καμπιού, Κόρνος και Κιόνια είναι επίσης υπερπλήρεις.

«Η πληρότητα των υπόλοιπων εκδρομικών χώρων της Δασικής Περιφέρειας Λευκωσίας, Λάρνακας και Αμμοχώστου, η ώρα 13:00 έφθασε στα ακόλουθα ποσοστά: Δελίκηπος (20%), Άγιος Αντώνιος (20%), Άγιοι Ανάργυροι (20%), Άγιος Νίκανδρος (20%). Τα Πάρκα Ορόκλινη, Δασάκι Άχνας, Εθνικό Δασικό Πάρκο Ριζοελιάς, Αγίου Γεωργίου Αθαλάσσας, Αθαλάσσας και Δασάκι Άχνας έχουν επισκεφθεί μικρός αριθμός ατόμων», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε μια περιοχή παρατεταμένων κρίσεων και ιδιαίτερης γεωστρατηγικής σημασίας, καθιστά ακόμη περισσότερο επιβεβλημένη την αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα της χώρας για ανθρωπιστικές αποστολές, αλλά και για την αντιμετώπιση πολλών άλλων σύγχρονων προκλήσεων, δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στην τελετή εγκαινίων του Μουσείου Πολεμικής Δράσης, Ιστορίας και Τιμής του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Πυροβολικού στη Λευκωσία.