Πήγε να παραλάβει ναρκωτικά από το ταχυδρομείο και τον περίμενε η ΥΚΑΝ - Φόρεσε χειροπέδες μαζί με τον συνεργό του

Πήγε να παραλάβει ναρκωτικά από το ταχυδρομείο και τον περίμενε η ΥΚΑΝ - Φόρεσε χειροπέδες μαζί με τον συνεργό του

Στη σύλληψη δύο προσώπων ηλικίας 27 και 28 ετών, προχώρησαν σήμερα μέλη της Αστυνομίας, για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης εισαγωγής ναρκωτικών.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, μετά από σχετικό έλεγχο που διενεργήθηκε σε πακέτο που αφίχθηκε από το εξωτερικό σε ταχυδρομείο στην Κύπρο, εγέρθηκαν υποψίες ότι εντός του πακέτου βρίσκονταν ναρκωτικά και σχετικά ενημερώθηκε η Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών – ΥΚΑΝ.

Σήμερα το πρωί, ο 27χρονος ύποπτος μετέβη σε ταχυδρομικό κατάστημα στη Λευκωσία, όπου παρουσιάστηκε ως ο παραλήπτης του πακέτου. Με την παραλαβή του πακέτου, μέλη της ΥΚΑΝ προχώρησαν άμεσα σε έλεγχο του υπόπτου και στη σύλληψη του για αυτόφωρο αδίκημα, αφού όπως είχε διαπιστωθεί, το ταχυδρομικό πακέτο περιείχε ποσότητα μεθαμφεταμίνης βάρους 1 κιλού περίπου.

Έξω από το ταχυδρομείο βρισκόταν σε αυτοκίνητο ο δεύτερος ύποπτος ηλικίας 28 ετών, ο οποίος στη θέα των μελών της Αστυνομίας προσπάθησε να διαφύγει χωρίς όμως να τα καταφέρει, με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Οι δύο συλληφθέντες τέθηκαν υπό κράτηση ενώ η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λευκωσίας) συνεχίζει τις εξετάσεις.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος Δημοσθένους: Στο κελί ο 51χρονος και ο πρώην ποδοσφαιριστής - Το DNA, οι κινήσεις με το κλοπιμαίο όχημα και τα κινητά των υπόπτων

Φόνος Δημοσθένους: Στο κελί ο 51χρονος και ο πρώην ποδοσφαιριστής - Το DNA, οι κινήσεις με το κλοπιμαίο όχημα και τα κινητά των υπόπτων

Δυο πρόσωπα καταζητούνται σε σχέση με την δολοφονία του 49χρονου Σταύρου Δημοσθένους, όπως αναφέρθηκε τη Δευτέρα στο δικαστήριο, κατά την διαδικασία προσαγωγής 51χρονου υπόπτου και την ανανέωση του διατάγματος κράτησης του 44χρονου, πρώτου ύποπτου και ιδιοκτήτη της μοτοσυκλέτας που χρησιμοποιήθηκε για τη διαφυγή των δραστών.

BEST OF TOTHEMAONLINE