Διαχειρίσιμη η πυρκαγιά στην Επαρχία Λεμεσού - Επιχειρούν ρίψεις νερού τα εναέρια μέσα

Διαχειρίσιμη η πυρκαγιά στην Επαρχία Λεμεσού - Επιχειρούν ρίψεις νερού τα εναέρια μέσα

Σε κινητοποίηση τέθηκε το μεσημέρι η Πυροσβεστική για κατάσβεση φωτιάς που ξέσπασε παρά την κοινότητα Άλασσα, της επαρχίας Λεμεσού.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, για την κατάσβεση της ανταποκρίθηκαν τρία πυροσβεστικά οχήματα και μία φορητή μονάδα πυρόσβεσης από τους Πυροσβεστικούς Σταθμούς Λεμεσού.

Επιπρόσθετα, επιχειρούν με ρίψεις νερού τα δύο εκμισθωμένα ελικόπτερα της Δημοκρατίας και τρία πυροσβεστικά αεροσκάφη του Τμήματος Δασών.

Η κατάσταση της πυρκαγιάς χαρακτηρίζεται ως διαχειρίσιμη και δεν υπάρχει κίνδυνος επέκτασής της σε κατοικημένες περιοχές.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE