Σερβιτόρος-ήρωας στη Ζάκυνθο - Με λαβή Χάιμλιχ σώζει πελάτισσα σε εστιατόριο - Δείτε βίντεο

Σερβιτόρος-ήρωας στη Ζάκυνθο - Με λαβή Χάιμλιχ σώζει πελάτισσα σε εστιατόριο - Δείτε βίντεο

Σωτήρια αποδείχθηκε η παρέμβαση ενός σερβιτόρου σε εστιατόριο στη Ζάκυνθο, όταν πελάτισσα πνιγόταν, με τη στιγμή να καταγράφεται σε βίντεο.

Όλα συνέβησαν σε εστιατόριο στην περιοχή Καλαμάκι στη Ζάκυνθο. Η γυναίκα έφαγε κάτι και άρχισε να πνίγεται. Αμέσως ο άνδρας που καθόταν στην απέναντι καρέκλα, άρχισε να τη βοηθάει με κάποια χτυπήματα στην πλάτη.

Ωστόσο, η γυναίκα εξακολουθούσε να μην μπορεί να αναπνεύσει, αφού αυτό που είχε φάει της είχε σταθεί στον λαιμό εμποδίζοντάς την να πάρει ανάσα. Αμέσως μετά, έσπευσε ένας από τους σερβιτόρους, ο οποίος χρησιμοποίησε τη λαβή Χάιμλιχ με την οποία κατάφερε να ξεμπλοκάρει τις αεροφόρες οδούς.

Σύμφωνα με το tempo24.news ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου είχε καλέσει το ΕΚΑΒ με ασθενοφόρο να παραλαμβάνει τη γυναίκα και να τη μεταφέρει στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Δείτε το βίντεο εδώ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει το τοπίο για το καλώδιο ο ΠτΔ - «Δεν υπάρχει καμία κρίση, φυσικά και θα γίνει»

Ξεκαθαρίζει το τοπίο για το καλώδιο ο ΠτΔ - «Δεν υπάρχει καμία κρίση, φυσικά και θα γίνει»

«Φυσικά θα γίνει το καλώδιο και φυσικά προς αυτήν την κατεύθυνση εργαζόμαστε. Η επιθυμία της Κυπριακής Δημοκρατίας και η επιθυμία της ελληνικής κυβέρνησης - και μεταφέρω εδώ και από τη συζήτηση μου με τον Έλληνα Πρωθυπουργό - είναι φυσικά να γίνει αυτή η ηλεκτρική διασύνδεση», δηλώνει ο Νίκος Χριστοδουλίδης σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα huffingtonpost.gr.