Ηράκλειο: Τρόμος για 26χρονη - Νεαρός προσπάθησε να την βιάσει

Ηράκλειο: Τρόμος για 26χρονη - Νεαρός προσπάθησε να την βιάσει

Στιγμές τρόμου έζησε στις 2 περίπου τα ξημερώματα μία 26χρονη στην Αμμουδάρα του Δήμου Μαλεβιζίου στο Ηράκλειο Κρήτης.

Η νεαρή γυναίκα κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι άγνωστος προσπάθησε να την βιάσει σε δρόμο πολύ κοντά στο ξενοδοχείο όπου διέμενε, σύμφωνα με το ekriti.gr.

Ο δράστης συνελήφθη τις πρώτες πρωινές σήμερα από τους αστυνομικούς του Τμήματος Μαλεβιζίου. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν 20χρονο Παλαιστίνιο.

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λευκωσία: Κατήγγειλε στον ΟΗΕ τις τουρκικές ενέργειες στην ΑΟΖ  - Απέστειλε επιστολή στον Γκουτέρες

Λευκωσία: Κατήγγειλε στον ΟΗΕ τις τουρκικές ενέργειες στην ΑΟΖ - Απέστειλε επιστολή στον Γκουτέρες

Νέα κλιμάκωση των τουρκικών ενεργειών σε βάρος της κυριαρχίας και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας καταγγέλλει η Λευκωσία με επιστολή της Μόνιμης Αντιπροσώπου της στον ΟΗΕ Πρέσβεως Μαρίας Μιχαήλ προς τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, ημερομηνίας 21 Οκτωβρίου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE