Ηράκλειο: Τρόμος για 26χρονη - Νεαρός προσπάθησε να την βιάσει

Ηράκλειο: Τρόμος για 26χρονη - Νεαρός προσπάθησε να την βιάσει

Στιγμές τρόμου έζησε στις 2 περίπου τα ξημερώματα μία 26χρονη στην Αμμουδάρα του Δήμου Μαλεβιζίου στο Ηράκλειο Κρήτης.

Η νεαρή γυναίκα κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι άγνωστος προσπάθησε να την βιάσει σε δρόμο πολύ κοντά στο ξενοδοχείο όπου διέμενε, σύμφωνα με το ekriti.gr.

Ο δράστης συνελήφθη τις πρώτες πρωινές σήμερα από τους αστυνομικούς του Τμήματος Μαλεβιζίου. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν 20χρονο Παλαιστίνιο.

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο υπουργικό σήμερα τα δύο σχέδια για τους πυρόπληκτους της ορεινής Λεμεσού - Κρίσιμη συνεδρίαση εν μέσω πιέσεων για παραιτήσεις υπουργών

Στο υπουργικό σήμερα τα δύο σχέδια για τους πυρόπληκτους της ορεινής Λεμεσού - Κρίσιμη συνεδρίαση εν μέσω πιέσεων για παραιτήσεις υπουργών

Το Υπουργικό Συμβούλιο συνέρχεται εκτάκτως σήμερα το πρωί, με φόντο τη βιβλική καταστροφή στην ορεινή Λεμεσό. Μια συνεδρίαση που θα έπρεπε να είχε προηγηθεί της κρίσης — όχι να την ακολουθεί. Στο τραπέζι θα τεθούν δύο σχέδια για τις αποζημιώσεις των πληγέντων, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να κατευναστεί η οργή της κοινωνίας και να διασωθεί το πολιτικό κύρος της κυβέρνησης Χριστοδουλίδη, που απέτυχε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE