Τηλεφώνημα - φάρσα για βόμβα σε πτήση από Λάρνακα κινητοποίησε τις Αρχές - Στήθηκε κέντρο κρίσεως

Τηλεφώνημα - φάρσα για βόμβα σε πτήση από Λάρνακα κινητοποίησε τις Αρχές - Στήθηκε κέντρο κρίσεως

Μετά από τηλεφώνημα για βόμβα σε αεροπλάνο εν πτήσει, στήθηκε κέντρο κρίσεως στο Αεροδρόμιο της Λάρνακας.

Γύρω στις 10 το βράδυ του Σαββάτου (12/8), οι Αρχές έλαβαν πληροφορία για τηλεφώνημα που έγινε για βόμβα σε αεροσκάφος που ταξίδευε από Λάρνακα για Άμπου Ντάμπι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, άμεσα στήθηκε στο Αεροδρόμιο Λάρνακας "Κέντρο κρίσεως", όπου αποφασίστηκε να συνεχίσει η πτήση κανονικά την πορεία.

Διαπιστώθηκε μέσω ελέγχων και έρευνας ότι πρόκειται για τηλεφώνημα-φάρσα.

Η πτήση έφτασε στον προορισμό της, γύρω στις 1.30 τα ξημερώματα Κυριακής (13/8).

Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες ώστε να διαφανεί η ταυτότητα του ατόμου πίσω από το τηλεφώνημα- φάρσα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΒΙΝΤΕΟ: Με ελληνικά Rafale και κυπριακή παρουσία η επιβλητική παρέλαση της 14ης Ιουλίου στο Παρίσι

ΒΙΝΤΕΟ: Με ελληνικά Rafale και κυπριακή παρουσία η επιβλητική παρέλαση της 14ης Ιουλίου στο Παρίσι

Στρατιωτικοί της Ουκρανίας και τριάντα πέντε χωρών, αριθμός ρεκόρ πεζοπόρων τμημάτων, αεροσκάφη και τεθωρακισμένα: η παρέλαση της 14ης Ιουλίου του 2026 στο Παρίσι υπήρξε επιβλητική για να προβάλει την στρατηγική αφύπνιση της Ευρώπης και έναν στρατό έτοιμο για μάχη.