Μαίνεται η φωτιά στην Ελευσίνα - Κλειστή η δεξιά λωρίδα στην Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου

Μαίνεται η φωτιά στην Ελευσίνα - Κλειστή η δεξιά λωρίδα στην Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου

Συνεχίζει να καίει η πυρκαγιά που ξέσπασε λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα της Κυριακής στο 29ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών - Κορίνθου, μετά τα διόδια της Ελευσίνας.

Η φωτιά ξεκίνησε από όχημα στον παράδρομο, ωστόσο στη συνέχεια επεκτάθηκε σε δασική έκταση στην περιοχή Νεράκι του δήμου Νέας Περάμου.

 

Επί τόπου επιχειρούν 72 πυροσβέστες με 24 οχήματα και δύο ομάδες πεζοπόρο, ενώ από αέρος έχουν κινητοποιηθεί δύο αεροσκάφη και πέντε ελικόπτερα.

Κλειστή παραμένει η δεξιά λωρίδα στην Εθνική Οδός Αθηνών - Κορίνθου από το ύψος των διοδίων της Ελευσίνας μέχρι τον Κόμβο της Νέας Περάμου στο ρεύμα προς Κόρινθο.

Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, στην περιοχή υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια, χωρίς όμως να απειλούνται άμεσα.

Πηγή: protothema.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βαρύ πένθος στην Αστυνομία: Μέλος της ΥΚΑΝ ο 28χρονος Αντρέας που «έσβησε» στην άσφαλτο

Βαρύ πένθος στην Αστυνομία: Μέλος της ΥΚΑΝ ο 28χρονος Αντρέας που «έσβησε» στην άσφαλτο

Σε βαρύ πένθος βυθίστηκε η οικογένεια της Αστυνομίας Κύπρου μετά την ταυτοποίηση του θύματος του νέου θανατηφόρου τροχαίου που σημειώθηκε χθες βράδυ στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE