Live εικόνα: Ο Κρατικός Προϋπολογισμός στην Ολομέλεια της Βουλής – Μέρα 2η
Συνεχίζεται η συζήτησης του Κρατικού Προϋπολογισμού για το 2026 στην Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων.

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη που γνώρισε την απόλυτη δόξα, ήταν ευτυχισμένη τελικά ή έφυγε με κάποιο παράπονο;
Δεν θα μιλήσω αποκλειστικά για την Αλίκη, αλλά για όλους τους μεγάλους πρωταγωνιστές που γνώρισα. Κατ’ ουσία ήταν ευτυχισμένοι άνθρωποι όσο ήταν πάνω στη σκηνή και όσο εισέπρατταν την αγάπη του κόσμου και το χειροκρότημα. Όταν τα φώτα έσβηναν, πολλοί από αυτούς ζούσαν στο περιθώριο και στη μελαγχολία. Στην περίπτωση όμως της Βουγιουκλάκη αυτό δεν πρόλαβε να συμβεί. Η Αλίκη έφυγε έτσι όπως προφανώς ήθελε, στα φώτα, στα πρωτοσέλιδα.
27 χρόνια πέρασαν από το θάνατό της και ακόμη θέλουμε να μάθουμε για εκείνη. Σίγουρα θα την χαροποιεί αυτό.
Αναμφίβολα θα την χαροποιεί. Το ήξερε πως θα πουλούσε και θα είχαν ενδιαφέρον τα όσα θα λέγονταν για εκείνη και μετά το θάνατό της. Είναι λίγο μεταφυσικό αυτό που συμβαίνει. Οι επόμενες γενιές μεγαλώνουν με την Αλίκη και βλέπουν στο πρόσωπό της ένα πρότυπο μιας ολόκληρης εποχής. Μιας γυναίκας η οποία μέσα από τα καντράν της τηλεόρασης λάμπει, εκπέμπει φως.
Αυτά που είχαν ακουστεί, ότι η Αλίκη Βουγιουκλάκη νικούσε τον χρόνο κάνοντας ενέσεις με κύτταρα ταύρου, είναι αλήθεια;
Αυτά είναι μύθοι. Ο καθένας μπορεί να πει ότι θέλει. Η Αλίκη είναι η μόνη γυναίκα που έφυγε από καρκίνο στο συκώτι; Η αλήθεια δεν είναι αυτή.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Στη ζυγαριά του Γκουτέρες τα δεδομένα, αποφασίζει για συνομιλίες
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




