Ελλάδα: Στο σημείο της δολοφονίας του Μιχάλη η ομάδα της ΑΕΚ - Συγκινημένοι οι ποδοσφαιριστές

Ελλάδα: Στο σημείο της δολοφονίας του Μιχάλη η ομάδα της ΑΕΚ - Συγκινημένοι οι ποδοσφαιριστές

Αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ αλλά και της διοίκησης της ομάδας βρέθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας (8/8) στο σημείο της δολοφονίας του 29χρονου Μιχάλη και απέτισαν φόρο τιμής.

Συγκεκριμένα στο σημείο της δολοφονίας πήγαν οι αρχηγοί της ΑΕΚ Κώστας Γαλανόπουλος, Γιώργος Αθανασιάδης, Σέρχιο Αραούχο, Στίβεν Τσούμπερ, Νταμιάν Σιμάνσκι, οι οποίοι άφησαν λουλούδια.

Μαζί τους ήταν ο team manager Δημήτρης Ναλιτζής, ο διευθύνων σύμβουλος κι αντιπρόεδρος Γιώργος Κοσμάς, η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων Ανθή Παπακώστα κι από το ποδοσφαιρικό τμήμα επίσης ο Πάνος Αναστασόπουλος.

 

   

Πηγή: newsit.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Στο ΕΛΑΜ, η υπόθεση της προεδρίας έκλεισε πριν καν αρχίσει η εκλογική διαδικασία. Ο Χρίστος Χρίστου, παραμένει στην ηγεσία του κόμματος, χωρίς να έχει απέναντί του ανθυποψήφιο, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά τη συνέχιση της παρουσίας του στην κορυφή της κομματικής πυραμίδας για την επόμενη πενταετία. Το ίδιο ισχύει και για τον Πέτρο Κουντουρέσιη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου, επίσης χωρίς αντίπαλο.

BEST OF TOTHEMAONLINE