Ποινή φυλάκισης σε 56χρονο - Έφερε με σκάφος μετανάστες στη θαλάσσια περιοχή της Αμμοχώστου

Ποινή φυλάκισης σε 56χρονο - Έφερε με σκάφος μετανάστες στη θαλάσσια περιοχή της Αμμοχώστου

Ποινή φυλάκισης επέβαλε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου σε άντρα ηλικίας 56 ετών, ο οποίος κρίθηκε ένοχος μετά από εκδίκαση υπόθεσης που αφορούσε σε αδικήματα που διαπράχθηκαν κατά την άφιξη αριθμού παράτυπων μεταναστών, με θαλάσσιο σκάφος, στην περιοχή Αμμοχώστου, τον περασμένο Μάιο.

Συγκεκριμένα, το Επαρχιακό Δικαστήριο επέβαλε στον 56χρονο ποινή φυλάκισης διάρκειας 24 μηνών, για το αδίκημα της συνδρομής σε απαγορευμένο μετανάστη για είσοδο στη Δημοκρατία, και για το αδίκημα της παράνομης εισόδου στη Δημοκρατία από πρόσωπο που έχει κηρυχθεί ως απαγορευμένος μετανάστης.

Η υπόθεση αφορούσε στην άφιξη με θαλάσσιο σκάφος στην περιοχή της ελεύθερης Αμμοχώστου, το μεσημέρι στις 26 Μαΐου, 20 παράτυπων μεταναστών. Οδηγός του σκάφους ήταν ο 56χρονος, ο οποίος συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας, δυνάμει δικαστικού εντάλματος.

Την υπόθεση είχε διερευνήσει το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE – Φονική Πυρκαγιά στη Λεμεσό: Τρίτη ημέρα αγωνίας για την κατάσβεση της

LIVE – Φονική Πυρκαγιά στη Λεμεσό: Τρίτη ημέρα αγωνίας για την κατάσβεση της

Τεράστια καταστροφή άφησε πίσω της η φονική πυρκαγιά στη Λεμεσό η οποία απλώνεται σε έκτασή πέρα των 120 τετραγωνικών χιλιομέτρων. Οι αναζωπυρώσεις της νύχτας αντιμετωπίστηκαν σε πολύ αρχικά στάδια και δεν υπάρχουν ενεργά μέτωπα. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις: