Έλον Μασκ - Μαρκ Ζούκερμπεργκ: Ο αγώνας μεταξύ τους θα μεταδοθεί ζωντανά στο Twitter

Έλον Μασκ - Μαρκ Ζούκερμπεργκ: Ο αγώνας μεταξύ τους θα μεταδοθεί ζωντανά στο Twitter

Ο πολυαναμενόμενος αγώνας μεταξύ του Έλον Μασκ και του Μαρκ Ζούκερμπεργκ θα μεταδοθεί ζωντανά στο διαδίκτυο.

Όπως αποκάλυψε ο ιδιοκτήτης του Χ ή αλλιώς Twitter, όπως και ήταν γνωστό μέχρι πρόσφατα, εκείνος και ο Ζούκερμπεργκ θα αναμετρηθούν σε έναν αγώνα μέσα σε κλουβί.

Με μία ανάρτησή του, ο Μασκ αποκάλυψε μάλιστα, πως τα έσοδα θα διατεθούν σε ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα για βετεράνους, ενώ πρόσθεσε ακόμα πως ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά στο «Χ».

 

 

Επιπλέον, έδωσε μερικές πληροφορίες για την φυσική του κατάσταση πριν τον αγώνα, εξηγώντας πως «σηκώνει βάρη όλη την ημέρα». «Δεν έχω χρόνο για γυμναστική, οπότε απλά τα φέρνω στη δουλειά», αναφέρει.

 

 

Μέχρι στιγμής, δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία που θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας. Ο Μασκ τον περιέγραψε ως «μια πολιτισμένη μορφή πολέμου», ενώ όταν ρωτήθηκε ποιο το νόημά του, απάντησε: «Οι άνδρες πάντα αγαπούν τον πόλεμο».

Πηγή: protothema.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ο γρίφος γύρω από την υπόθεση Σάντυ περιπλέκεται, με συνεχείς ανατροπές και τους ανακριτές να αναζητούν το κρίσιμο κινητό της γυναίκας-κλειδί. Αν και η ίδια υποστήριξε πως κατασκεύασε τα επίμαχα μηνύματα μέσω διαδικτυακής εφαρμογής, τα ευρήματα της Europol δείχνουν ότι αυτά παραποιήθηκαν πρόσφατα και όχι το 2020, όπως αρχικά ισχυριζόταν.

BEST OF TOTHEMAONLINE