Ξεκαθαρίζει για τη διαμαρτυρία Ισραηλινών στην Πάφο η Αστυνομία - «Λαμβάνουμε τα δικά μας μέτρα»

 Ξεκαθαρίζει για τη διαμαρτυρία Ισραηλινών στην Πάφο η Αστυνομία - «Λαμβάνουμε τα δικά μας μέτρα»

Δύο φορές πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις διαμαρτυρίας από Ισραηλινούς πολίτες που βρίσκονται στην Πάφο, μια εκ των οποίων συνέπεσε με την ιδιωτική επίσκεψη του Υπουργού Εθνικής Ασφαλείας της χώρας τους, Ιταμάρ Μπεν-Γκβιρ, ενώ η Αστυνομία λαμβάνει τα απαιτούμενα μέτρα ασφαλείας.

Ερωτηθείς για δημοσιεύματα ισραηλινών ΜΜΕ, ο αστυνομικός διευθυντής Πάφου Νίκος Τσαπής επιβεβαίωσε ότι Ισραηλινοί πολίτες που βρίσκονται στην Πάφο προσπάθησαν να εξασφαλίσουν την άδεια των τοπικών αρχών για να πραγματοποιήσουν διαδήλωση κατά του Ιταμάρ Μπεν-Γκβιρ, όσο θα βρίσκεται ο ισραηλινός Υπουργός στην Πάφο.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Τσαπής ανέφερε πως όταν γίνονται τέτοιες εκδηλώσεις διαμαρτυρίας η Αστυνομία λαμβάνει τα δικά της μέτρα ασφάλειας.

Εκπρόσωποι των Ισραηλινών πολιτών σε δύο περιπτώσεις ζήτησαν άδεια για να πραγματοποιήσουν διαδήλωση και η μία συνέπεσε με την ιδιωτική επίσκεψη του Υπουργού Εθνική Ασφαλείας στην Πάφο, πρόσθεσε.

Η τελευταία εκδήλωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε χθες, Σάββατο ενώ είχε προηγηθεί άλλη μια κάποιες ημέρες πριν. Και στις δύο περιπτώσεις οι εκδηλώσεις διαμαρτυρίας έληξαν ειρηνικά, ανέφερε ο κ. Τσαπής.

Σημειώνεται πως ο ισραηλινός Υπουργός Εθνικής Ασφάλειας του Ισραήλ βρίσκεται στην Πάφο για ολιγοήμερες οικογενειακές διακοπές.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Οι Προέδροι της ΟΕΒ και του ΚΕΒΕ θα συναντηθούν εντός των αμέσως επόμενων ημερών με τους Υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας, ενόψει της επικείμενης κοινής σύσκεψης των Εκτελεστικών Επιτροπών των δύο Οργανώσεων την ερχόμενη Δευτέρα για να συζητήσουν το θέμα της ΑΤΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE