Το πρόβλημα που αντιμετώπιζε η Καμπάλα και η λύση που έδωσε η Ομόνοια

Το πρόβλημα που αντιμετώπιζε η Καμπάλα και η λύση που έδωσε η Ομόνοια

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας sportinfo.az, η Ομόνοια βοήθησε την Καμπάλα να λύσει ένα σημαντικό πρόβλημα που αντιμετώπιζε για το ταξίδι της στην Κύπρο, ενόψει του επαναληπτικού της ερχόμενης Πέμπτης (03/08, 20:00) στο ΓΣΠ, για τον Β΄ προκριματικό του Κόνφερενς Λιγκ!

Όπως αναφέρεται, οι Αζέροι αντιμετώπιζαν δυσκολίες για την εξασφάλιση βίζας για την αποστολή της ομάδας για να έρθει στο νησί μας και η διοίκηση του «τριφυλλιού» προέβη σε διαβήματα, προκειμένου να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα με την άφιξη τους.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Σε μία από τις κρισιμότερες συγκυρίες για την Ανατολική Μεσόγειο, όπου Ελλάδα και Κύπρος καλούνται να αντιμετωπίσουν προκλήσεις που θέτει η Τουρκία του Ερντογάν για να ασκήσουν κυριαρχικά δικαιώματα όπως η χάραξη ΑΟΖ και η κατασκευή του καλωδίου ηλεκτρικής διασύνδεσης, ο Νίκος Χριστοδουλίδης απαντά σε ερωτήσεις εφ’ όλης της ύλης από την Έμη Λιβανίου και τον Τέρενς Κουίκ.