Στο 70%- 80% η κίνηση στα κέντρα αναψυχής τον Ιούλιο

Στο 70%- 80% η κίνηση στα κέντρα αναψυχής τον Ιούλιο

Στο 70% - 80% κυμάνθηκε η επισκεψιμότητα στα κέντρα αναψυχής παγκύπρια τον Ιούλιο, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Παγκύπριας Οργάνωσης Συνδέσμων Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής Φύτο Θρασυβούλου.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο κ. Θρασυβούλου ανέφερε πως ο Ιούλιος δεν ικανοποίησε τις επιχειρήσεις εστίασης και ότι η κίνηση ήταν αρκετά μειωμένη ενώ σε κάποιες περιοχές η μείωση κυμάνθηκε γύρω στο 40%.

Στο τέλος Ιουλίου άρχισε η επισκεψιμότητα από τους Κύπριους και αναμένεται, όπως είπε, τον Αύγουστο η επισκεψιμότητα να αυξηθεί λόγω και των θερινών διακοπών.

Ακολούθως αναφέρθηκε σε «μούδιασμα της αγοράς», εκφράζοντας την εκτίμηση ότι ο Αύγουστος με την ποιότητα των πελατών από τις χώρες της κεντρικής Ευρώπης θα ανατρέψει τα δεδομένα.

«Είμαστε αισιόδοξοι», είπε, τονίζοντας πως από πρόσφατη συνάντηση της ΟΣΙΚΑ με τον Υφυπουργού Τουρισμού, διαπίστωσε πως γίνονται πάρα πολλές προσπάθειες για μεγαλύτερη εισροή τουριστών από το Ηνωμένο Βασίλειο, «που αποτελεί μια αγορά που στήριξε και στηρίζει την Κύπρο για πάρα πολλά χρόνια».

Προσβλέπουν, όπως είπε, ότι ο Σεπτέμβριος και ο Οκτώβριος θα καλύψουν όλα τα κενά των προηγούμενων μηνών.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΚΕ: «Πρωτοβουλία Ιορδανίας-ΚΔ για δημιουργία περιφερειακού κέντρου δασοπυρόσβεσης στην Κύπρο»

Σημαντική άνοδος τιμών κατοικιών στην Κύπρο λόγω ζήτησης

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE