Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στην Επ. Λεμεσού - «Στάχτη» τρία δεκάρια γης - Δείτε φωτογραφία

Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στην Επ. Λεμεσού - «Στάχτη» τρία δεκάρια γης - Δείτε φωτογραφία

Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε μεταξύ του τριγώνου των Κοινοτήτων Κοιλάνι, Συλίκου, Κουκά της Επαρχίας Λεμεσού.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δύσβατη περιοχή, χαράδρα και είναι σε ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση.

Η Πυροσβεστική ανταποκρίθηκε με τρία πυροσβεστικά οχήματα υποστηριζόμενοι με άλλα τρία πυροσβεστικά οχήματα από Τμ. Δασών. Είχαν επίσης ενεργοποιηθεί πέντε εναέρια μέσα (3 αεροσκάφος και δύο ελικόπτερα) ενώ επιπρόσθετα συνέβαλε για την κατάσβεση και μία Φ.Π.Μ της Υπηρεσίας Θήρας. 

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, η πυρκαγιά είναι ελεγχόμενη και κατέκαυσε συνολική έκταση περίπου τριών δεκαρίων.

Στο σημείο παραμένουν δυνάμεις για πλήρη οριοθέτηση και αντιμετώπιση τύχον αναζωπυρώσεων ενώ τα αίτια διερευνώνται.

Δείτε φωτογραφία από την Εθελοντική Ομάδα Πυρόσβεσης KitasWeather:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Με μία εκτενή και προσεκτικά δομημένη διάσκεψη Τύπου, πλαισιωμένος από τους δικηγόρους του, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης επιχείρησε να δώσει τη δική του απάντηση στα ευρήματα της Αρχής κατά της Διαφθοράς. Ωστόσο, πέρα από την απόρριψη των ισχυρισμών που τον αφορούν, το βασικό μήνυμα που θέλησε να στείλει ήταν ένα: Η υπόθεση πρέπει να οδηγηθεί σε ανεξάρτητη ποινική διερεύνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE