Έλεγχοι σε βρεφοπαιδοκομικούς σταθμούς και το καλοκαίρι - «Επιδιώκονται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους»

Έλεγχοι σε βρεφοπαιδοκομικούς σταθμούς και το καλοκαίρι - «Επιδιώκονται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους»

Έλεγχοι σε νηπιαγωγεία και το καλοκαίρι από τις αρμόδιες Υπηρεσίες του Υφυπουργείου Πρόνοιας.

Ανάμεσα σε άλλα, το Υφυπουργείο Πρόνοιας καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους πραγματοποιεί επιθεωρήσεις και σε νηπιαγωγεία, τόσο για έλεγχο χρήσης κλιματιστικών όσο και για έλεγχο σωστής λειτουργίας του κάθε βρεφοπαιδοκομικού σταθμού και νηπιαγωγείου.

Υπενθυμίζουμε ότι στις 17 Ιουλίου, η Υφυπουργός Κοινωνικής Πρόνοιας κ.Μαριλένα Ευαγγέλου, πραγματοποίησε μη προγραμματισμένες επισκέψεις σε αριθμό Στεγών Ευγηρίας.

Σε επικοινωνία του ThemaOnline με αρμόδιο λειτουργό του Υφυπουργείου Πρόνοιας, με θέμα κατά πόσο οι Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας ή άλλες αρμόδιες υπηρεσίες του Υφυπουργείου, διενεργούν ελέγχους σε Νηπιαγωγεία-Βρεφοπαιδοκομικούς σταθμούς το καλοκαίρι, η απάντηση ήταν θετική.

«Οι επιθεωρήσεις που επιδιώκονται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους περιλαμβάνουν τις δομές φροντίδας παιδιών (βρεφοπαιδοκομικούς σταθμούς και νηπιαγωγεία), τις δομές φροντίδας τόσο των ηλικιωμένων όσο και των ατόμων με αναπηρίες. Ανάμεσα σε άλλα περιλαμβάνονται και οι έλεγχοι για λειτουργία των κλιματιστικών ώστε να παρέχεται σταθερή θερμοκρασία. Νοείται ότι όλες οι ενέργειες είναι σε συνεργασία και με άλλες Υπηρεσίες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυβέρνηση: Καταδικάζει τις ενέργειες του Φειδία - «Παραβιάζει ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας»

Κυβέρνηση: Καταδικάζει τις ενέργειες του Φειδία - «Παραβιάζει ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας»

Την έντονη ανησυχία της Κυβέρνησης εξέφρασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε σχέση με την ενέργεια του Φειδία Παναγιώτου να πάρει συνέντευξη από τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ερσίν Τατάρ, στο λεγόμενο «προεδρικό» του ψευδοκράτους.

BEST OF TOTHEMAONLINE