Πάνω από 720 καταγγελίες σε κέντρα αναψυχής - Οι κυριότερες παραβάσεις

Πάνω από 720 καταγγελίες σε κέντρα αναψυχής - Οι κυριότερες παραβάσεις

Πέραν των 1,900 ελέγχων παγκύπρια από την αρχή του χρόνου μέχρι σήμερα, πραγματοποιήθηκαν από μέλη της Αστυνομίας, στο πλαίσιο των δράσεων και δραστηριοτήτων της, για πάταξη του φαινομένου της ηχορύπανσης και οχληρίας σε κέντρα αναψυχής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, από τους ελέγχους, προέκυψαν πέραν των 720 καταγγελιών, που αφορούσαν:

- Άδεια λειτουργίας.

- Άδεια πώλησης οινοπνευματωδών ποτών.

-  Άδεια μουσικής / ηχορύπανση.

- Παράβαση όρων και ωραρίων λειτουργίας.

Οι επιχειρήσεις της Αστυνομίας για πάταξη της ηχορύπανσης και της οχληρίας συνεχίζονται καθημερινά σε όλες της επαρχίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Πότε διαλύεται η Βουλή - Δεν έχουν εγγραφεί στον εκλογικό κατάλογο 160.094 πολίτες

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Πότε διαλύεται η Βουλή - Δεν έχουν εγγραφεί στον εκλογικό κατάλογο 160.094 πολίτες

Συνολικά 160.094 Κύπριοι πολίτες άνω των 18 ετών, δεν έχουν εγγραφεί μέχρι στιγμής στον εκλογικό κατάλογο, ενώ για στις ηλικίες 18-25 το ποσοστό των μη εγγεγραμμένων ανέρχεται στο 52,06% σύμφωνα με τα στοιχεία από το Σύστημα Αρχείου Πληθυσμού, όπως δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εσωτερικών, Ελλίκος Ηλία, την Παρασκευή.

BEST OF TOTHEMAONLINE