Η κατάσταση της υγείας των δυο που επέβαιναν στο φορτηγό που προσέκρουσε σε κιγκλίδωμα - Δείτε φωτογραφίες από το σημείο

Η κατάσταση της υγείας των δυο που επέβαιναν στο φορτηγό που προσέκρουσε σε κιγκλίδωμα - Δείτε φωτογραφίες από το σημείο

Στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα μεταφέρθηκαν οι δυο τραυματίες του τροχαίου που σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 29/7, στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση τη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δυο επιβαίνοντες του φορτηγού που ο οδηγός του έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να προσκρούσει στο προστατευτικό κιγκλίδωμα, κρατήθηκαν για προληπτικούς λόγους.

Να σημειωθεί ότι κλειστός ακόμη παραμένει ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας – Λεμεσού, καθώς έχουν κλείσει η αριστερή και η μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας και η τροχαία διεξάγεται από την λωρίδα επιτάχυνσης (δεξιά λωρίδα).

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο πιο κάτω:

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ευελπιστώ σε ανταπόκριση ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι συνομιλίες - Είμαστε πανέτοιμοι»

ΠτΔ: «Ευελπιστώ σε ανταπόκριση ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι συνομιλίες - Είμαστε πανέτοιμοι»

Την ελπίδα να υπάρξουν συγκεκριμένα θετικά αποτελέσματα προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλιών από εκεί που διακόπηκαν στο Κραν Μοντανά, εξέφρασε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στην επικείμενη πρώτη συνάντηση του με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, προσθέτοντας πως αν και η πρώτη συνάντηση δεν θα είναι κοινωνικού χαρακτήρα.