Τουλάχιστον μέχρι την Πέμπτη η κυπριακή αποστολή στην Ελλάδα

Τουλάχιστον μέχρι την Πέμπτη η κυπριακή αποστολή στην Ελλάδα

Τουλάχιστον μέχρι την Πέμπτη θα παραμείνει η κυπριακή αποστολή που συμβάλλει στην προσπάθεια κατάσβεσης των πυρκαγιών στην Ελλάδα, δήλωσε στο ΚΥΠΕ το μέλος της κυπριακής αποστολής και Δασικός Λειτουργός Α’ Τάξης του Τμήματος Δασών, Σταύρος Μούχλης, σημειώνοντας ότι είναι άγνωστο το πότε θα επιστρέψουν προς το παρόν.

Ερωτηθείς για τη σημερινή δραστηριότητα της κυπριακής αποστολής, ο κ. Μούχλης ανέφερε ότι «η μέρα μας ήταν σχετικά ήσυχη. Μια πυρκαγιά είχαμε μεταξύ Τατοΐου-Εκάλης, αντιμετωπίστηκε με επιτυχία».

Σημείωσε, επίσης, ότι προς το παρόν δεν έχουν ενημέρωση για τυχόν μετακίνησή τους σε άλλο επιχειρησιακό μέτωπο. «Είμαστε διατεθειμένοι, μιλήσαμε με την Πυροσβεστική. Τους είπαμε ότι όπου υπάρχει δυνατότητα για εφοδιασμό των αεροσκαφών μας από το έδαφος είμαστε πρόθυμοι να επιχειρήσουμε. Λαμβάνουμε τις οδηγίες από το Κέντρο Επιχειρήσεων και ενεργούμε κάτω από τις εντολές τους», διευκρίνισε.

AΠΟ ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Αντίστροφη μέτρηση για την συνάντηση Ντι Κάρλο με Χριστοδουλίδη - Σε ετοιμότητα για το Κυπριακό

Αντίστροφη μέτρηση για την συνάντηση Ντι Κάρλο με Χριστοδουλίδη - Σε ετοιμότητα για το Κυπριακό

Το μεσημέρι της Δευτέρας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης θα συναντηθεί με την Αναπληρώτρια Γενική Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για Πολιτικές και Ειρηνευτικές Υποθέσεις ΡόζΜαρι Ντι Κάρλο.