Στον Ανδρέα Αβραάμ ανήκει το πτώμα που εντοπίστηκε στην Δεκέλεια

Στον Ανδρέα Αβραάμ ανήκει το πτώμα που εντοπίστηκε στην Δεκέλεια

Θρήνος για τον Ανδρέα Αβραάμ από το Ξυλοφάγου, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός σε βραχώδη παραλιακή περιοχή στη Δεκέλεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Themaonline το πτώμα του άτυχου άνδρα, βρήκε ΕλληνοΚύπριος πολίτης γύρω στις 5.30 το απόγευμα.

Οι έρευνες συνεχίζονται για τα αίτια που προκάλεσαν τον θάνατο του 81χρονου Κύπριου Ανδρέα Αβραάμ.

Υπενθυμίζουμε ότι το απόγευμα της Τρίτης (25/7) βρέθηκε πτώμα στην περιοχή της Δεκέλειας, συγκεκριμένα στην περιοχή "Ρομάντζο".

Στη σκηνή κλήθηκε άμεσα η Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας, όπου απέκλεισε την περιοχή και ξεκίνησαν έρευνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Το πλαίσιο της Συνταξιοδοτικής Μεταρρύθμισης παρουσιάστηκε σήμερα στους κοινωνικούς εταίρους, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να χαρακτηρίζει τη μεταρρύθμιση ως τη μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική αλλαγή στο Συνταξιοδοτικό από το 1980.

BEST OF TOTHEMAONLINE