Στάση εργασίας του τμήματος περισυλλογής σκυβάλων του Δ. Πάφου τη Δευτέρα

Στάση εργασίας του τμήματος περισυλλογής σκυβάλων του Δ. Πάφου τη Δευτέρα

Να κατέλθει σε 24ώρη στάση εργασίας την επόμενη Δευτέρα αποφάσισε σε σημερινή Γενική Συνέλευση το προσωπικό του τμήματος περισυλλογής σκυβάλων του Δήμου Πάφου, σύμφωνα με ανακοίνωση των συντεχνιών ΕΕΣΤΑ ΣΕΚ Πάφου, ΣΗΔΗΚΕΚ ΠΕΟ Πάφου, ΔΕΟΚ Πάφου.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «παρά τις προειδοποιήσεις προς τον Δήμο Πάφου για την λήψη μέτρων, με την σταδιακή αντικατάσταση του πεπαλαιωμένου στόλου οχημάτων, την σοβαρή υποστελέχωση της υπηρεσίας, την μη λήψη άδειας ανάπαυσης για μεγάλο χρονικό διάστημα, δυστυχώς δεν υπήρξε καμία ανταπόκριση».

Μετά λύπης μας, προστίθεται, «διαπιστώσαμε ότι τις τελευταίες μέρες συνεργεία στελεχώνονται μόνο με ένα εργάτη, κάτι το οποίο θέτει σε άμεσο κίνδυνο την ζωή τους, το προσωπικό δεν έχει άλλη επιλογή από το να πάρει μέτρα για την προστασία του».

Οι εργαζόμενοι και οι συνδικαλιστικές οργανώσεις που τους εκπροσωπούν εκφράζουν την λύπη τους για τυχόν ταλαιπωρία που θα υποστεί το κοινό αλλά δεν είχαν άλλη επιλογή, καταλήγουν οι συντεχνίες ΕΕΣΤΑ ΣΕΚ Πάφου, ΣΗΔΗΚΕΚ ΠΕΟ Πάφου, ΔΕΟΚ Πάφου.

AΠΟ ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

Η Εκτελεστική Γραμματεία του κινήματος ΑΛΜΑ, η οποία συνήλθε το απόγευμα της Τετάρτης, αποφάσισε να ζητήσει συνάντηση με όλα τα κόμματα πλην του ΔΗΣΥ, για το θέμα της Προεδρίας της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE