Τραγωδία σε παραλία στη Λάρνακα: Διερευνά υπόθεση αιφνίδιου θανάτου η Αστυνομία για τον 56χρονο εκπαιδευτή αλόγων
Διερευνά υπόθεση αιφνίδιου θανάτου, αναφέρει η Αστυνομία σε σχέση με τον θάνατο 56χρονου στην θάλασσα παρά τον Αερολιμένα Λάρνακας.
Σύμφωνα με το ΓΤΠ, η «Κίπρις» γράφει ότι ο κ. Τατάρ είπε ότι, «σήμερα είναι η 100η επέτειος από την υπογραφή της Συνθήκης της Λωζάνης, η οποία επισφράγισε το τέλος της κατοχής της Ανατολίας από εχθρικά στρατεύματα με μια διπλωματική νίκη του Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ και των συμπολεμιστών του. Η Συνθήκη της Λωζάνης, η οποία έδωσε στην Τουρκία την οικονομική και πολιτική της ανεξαρτησία, είναι μια εξαιρετικά σημαντική πολιτική επιτυχία όσον αφορά την απόκτηση διεθνούς νομιμοποίησης για την κυβέρνηση που εγκαθιδρύθηκε στην Άγκυρα ενάντια στην κατοχή».
Ο Πόλεμος της Ανεξαρτησίας και οι πολιτικές νίκες που κερδήθηκαν στον Πόλεμο της Ανεξαρτησίας, οι οποίες έδειξαν σε ολόκληρο τον κόσμο ότι το τουρκικό έθνος δεν θα εγκαταλείψει την ελευθερία και την ανεξαρτησία του υπό οποιεσδήποτε συνθήκες και προϋποθέσεις, είχαν μεγάλες πολιτικές επιπτώσεις σε παγκόσμια κλίμακα, ισχυρίστηκε ο κ. Τατάρ.
Επανέλαβε ακόμα ότι οι Τ/κ δεν πρόκειται ποτέ να εγκαταλείψουν «το κράτος, την κυριαρχία και την ελευθερία μας ως εκπρόσωπος του τουρκικού κόσμου στην Ανατολική Μεσόγειο».
ΑΠΟ ΚΥΠΕ
ΕΚΤΑΚΤΟ: Βρέθηκε πτώμα στην περιοχή Δεκέλειας
Πτώση Canadair στην Κάρυστο: Νεκροί οι δύο πιλότοι
«Έτρεχε σαν τρελός» στον αυτοκινητόδρομο τα ξημερώματα – Χειροπέδες σε 33χρονο
Συγκινητικές στιγμές: Παντρεύτηκαν οι γονείς της μικρής Μοδέστιας που συγκίνησε το Παγκύπριο
Νέα πυρκαγιά στην Πάφο: Εκκενώνονται οικίες - Σε εφαρμογή το σχέδιο «Ίκαρος 2» - Δείτε βίντεο
Πτώση Canadair στην Κάρυστο: Συνεχίζονται οι έρευνες - Ομάδες διάσωσης στην περιοχή του Πλατανιστού
Αναβάλλεται η επίσκεψη Μητσοτάκη στην Κύπρο λόγω της πτώσης του Canadair
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις