Ενεργοποιήθηκαν εναέρια μέσα για πυρκαγιά στο Πεντάκωμο - Επεκτάθηκε εκτός του περιφραγμένου χώρου

Ενεργοποιήθηκαν εναέρια μέσα για πυρκαγιά στο Πεντάκωμο - Επεκτάθηκε εκτός του περιφραγμένου χώρου

Νέα πυρκαγιά ξέσπασε στο Πεντάκωμο το πρωί της Τρίτης (25/7).

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής, Ανδρέα Κεττή, η Πυροσβεστική Υπηρεσία στις 06:08 το πρωί κλήθηκε για ανταπόκριση στην ΟΕΔΑ Πεντακώμου και ανταποκρίθηκε με συνολικά πέντε πυροσβεστικά οχήματα από Πυροσβεστικούς Σταθμούς Βασιλικού, Λεμεσού και ΕΜΑΚ.

Οι επιγείες δυνάμεις πυρόσβεσης σε συνδιασμό με τα δύο ελικόπτερα πυρόσβεσης κατάφεραν να ελέγξουν την πυρκαγιά εξωτερικά του περιφραγμένου χώρου του ΟΕΔΑ Πεντακώμου. Κάηκαν συνολικά πέντε εκτάρια άγρια βλάστηση και ξηρά χόρτα. Προχωρούν με τελικές κατασβέσεις και πλήρη οριοθέτηση.

Εσωτερικά και στους μεγάλους σωρούς αποβλήτων η πυρκαγιά συνεχίζει να μαίνεται. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν τους εμπιστεύομαι»: Η σκληρή απάντηση Δρουσιώτη στην Αστυνομία – Ζητά από Χριστοδουλίδη ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

«Δεν τους εμπιστεύομαι»: Η σκληρή απάντηση Δρουσιώτη στην Αστυνομία – Ζητά από Χριστοδουλίδη ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

Με μια ιδιαίτερα αιχμηρή τοποθέτηση, ο Μακάριος Δρουσιώτης σηκώνει το γάντι που του πέταξε η Αστυνομία, ξεκαθαρίζοντας πως η καθυστέρηση στην κατάθεση των στοιχείων δεν οφείλεται σε υπεκφυγή, αλλά σε βαθιά έλλειψη εμπιστοσύνης προς τους θεσμούς.