Θα χάνουν την άδεια οδήγησής τους όσοι εγκαταλείπουν κατοικίδια στην Ιταλία

Θα χάνουν την άδεια οδήγησής τους όσοι εγκαταλείπουν κατοικίδια στην Ιταλία

Ο αναπληρωτής Πρωθυπουργός και Υπουργός Μεταφορών της Ιταλίας Ματέο Σαλβίνι δήλωσε την Πέμπτη ότι η κυβέρνηση σκέφτεται να αλλάξει τον νόμο, ώστε τα άτομα που εγκαταλείπουν τα κατοικίδια τους να κινδυνεύουν να χάσουν την άδεια οδήγησης.

Ο αριθμός των σκύλων και άλλων κατοικίδιων που εγκαταλείπονται στους δρόμους αυξάνεται κατά την περίοδο των καλοκαιρινών διακοπών.

«Σκεφτόμαστε να προτείνουμε αλλαγές στο νομοσχέδιο για την οδική ασφάλεια που θα συζητηθεί στο κοινοβούλιο για να αυστηροποιηθεί η τιμωρία για όσους εγκαταλείπουν κατοικίδια στο δρόμο, φτάνοντας μέχρι την αφαίρεση ή την αναστολή της άδειας οδήγησής τους», δήλωσε ο ηγέτης της Λέγκας , κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ερωτήσεων στη Γερουσία.

«Εκτός του ότι είναι μια πράξη απόλυτης βαρβαρότητας και ασυδοσίας, αποτελεί επίσης κίνδυνο για (άλλους) ανθρώπους που ταξιδεύουν. Έτσι (μπορεί να έχουμε) αναστολή ή και αφαίρεση της άδειας οδήγησης όσων εγκαταλείπουν ζώα στο δρόμο», ανέφερε ο Σαλβίνι.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Άναψε τη μαγειρική εστία και ξάπλωσε να κοιμηθεί - Δεν αντιλήφθηκε τη φωτιά ο 27χρονος άντρας στη Λεμεσό

Άναψε τη μαγειρική εστία και ξάπλωσε να κοιμηθεί - Δεν αντιλήφθηκε τη φωτιά ο 27χρονος άντρας στη Λεμεσό

Νεκρός εντοπίστηκε 27χρονος άνδρας από τη Συρία σε οικία στον Ύψωνα, όπου ξέσπασε πυρκαγιά το απόγευμα του Σαββάτου (7/6).

BEST OF TOTHEMAONLINE