Συγκινεί η ιστορία του Μιχάλη: Κατάφερε με πολλές δυσκολίες να περάσει στο ΤΕΠΑΚ αλλά δεν του παρέχουν συνοδό

Συγκινεί η ιστορία του Μιχάλη: Κατάφερε με πολλές δυσκολίες να περάσει στο ΤΕΠΑΚ αλλά δεν του παρέχουν συνοδό

Προβληματισμένος είναι ο Μιχάλης, ο οποίος κατάφερε να εξασφαλίσει φοίτηση στο Τμήμα Επικοινωνίας Μέσων και διαδικτύου του ΤΕΠΑΚ, με υψηλή βαθμολογία, ωστόσο δεν του παρέχεται συνοδός για βοήθεια, καθώς αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα. 

Ο ίδιος, μιλώντας στον ΑΝΤ1 δήλωσε περήφανος για όσα κατάφερε, καθώς δεν είχε ηλεκτρονικά μέσα για να μπορεί να αντεπεξέλθει, αντιμετωπίζοντας πολλές δυσκολίες.

Σχετικά με την φοίτηση του στο ΤΕΠΑΚ, ο ίδιος επικοινώνησε με το Πανεπιστήμιο και του είπαν πως υπάρχει ένα ταμείο, το οποίο δεν είναι αρκετό για να το παρέχουν συνοδό.

Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε πως τα έξοδα ανέρχονται στα 500 ευρώ και τα υπόλοιπα καταβάλλονται από την οικογένεια του, ενώ τόνισε πως ο ίδιος επιθυμεί ο συνοδός να είναι του ίδιου φύλου γιατί πρέπει να τον βοηθά για να πηγαίνει στην τουαλέτα, κάτι που ήταν δύσκολο τα προηγούμενα χρόνια όταν είχε συνοδό του αντίθετου φίλου.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα δεδομένα με Έρχιουρμαν - Γιατί θεωρείται απίθανη η πενταμερής πριν το τέλος του χρόνου

Κυπριακό: Νέα δεδομένα με Έρχιουρμαν - Γιατί θεωρείται απίθανη η πενταμερής πριν το τέλος του χρόνου

Η επίλυση του Κυπριακού αποτελεί αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, όπως επανέλαβε ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα που η ανάδειξη του Τουφάν Έρχιουρμαν στην τ/κ ηγεσία δημιουργεί μια νέα πολιτική δυναμική.

BEST OF TOTHEMAONLINE