Η αλεπού-μασκότ της Πάρνηθας που έγινε φίλη με τους ανθρώπους και... ποζάρει για φωτογραφίες!

Η αλεπού-μασκότ της Πάρνηθας που έγινε φίλη με τους ανθρώπους και... ποζάρει για φωτογραφίες!

Μετά από τα ελαφάκια που εμφανίστηκαν στην περιοχή των Αχαρνών την περασμένη εβδομάδα, μια αλεπού έκανε την εμφάνιση της χθες στην περιοχή της Πάρνηθας.

Το πανέξυπνο ζώο έχει γίνει η μασκότ της Πάρνηθας, η ίδια φαίνεται να έχει βρει το στέκι της στο καταφύγιο Μπάφι καθώς εμφανίζεται σχεδόν καθημερινά να κόβει βόλτες παρέα με τους επισκέπτες και την απίστευτη ορεινή θέα.

Αξιοσημείωτη είναι η οικειότητα του ζώου με τον κόσμο που επισκέπτεται την περιοχή. Η αλεπού έχει εξοικειωθεί με το ανθρώπινο είδος σε βαθμό που περπατά στο πλάι τους ενώ αρκετές φορές ποζάρει στον φωτογραφικό φακό.

photo

photo

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ορκίστηκαν τα νέα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου - Ακολουθεί η παράδοση-παραλαβή των χαρτοφυλακίων

Ορκίστηκαν τα νέα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου - Ακολουθεί η παράδοση-παραλαβή των χαρτοφυλακίων

Ολοκληρώθηκε η τελετή διαβεβαίωσης των νέων μελών του Υπουργικού Συμβουλίου που άρχισε στις 9:00 το πρωί, μετά τις αποφάσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας για ανασχηματισμό του κυβερνητικού σχήματος, που ανακοινώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής. Θα ακολουθήσουν οι τελετές παράδοσης/παραλαβής των Υπουργείων.

BEST OF TOTHEMAONLINE