Πυρκαγιά στο Γέρι: Αγνοείται η τύχη ζώων που βρίσκονταν στο εργοστάσιο - Η έκκληση του κινήματος Οικολόγων

Πυρκαγιά στο Γέρι: Αγνοείται η τύχη ζώων που βρίσκονταν στο εργοστάσιο - Η έκκληση του κινήματος Οικολόγων

Έκκληση κάνει το Κίνημα Οικολόγων - Συνεργασία πολιτών προς τις αρμόδιες αρχές να γίνει προσπάθεια διάσωσης των ζώων που βρίσκονταν στο εργοστάσιο που ξέσπασε πυρκαγιά στο Γέρι.

Δείτε αυτούσια την ανακοίνωση:

Σύμφωνα με νέα πληροφόρηση που λάβαμε σχετικά με την πυρκαγιά στο εργοστάσιο ανακύκλωσης, στον χώρο της μονάδας υπήρχε ένας σκύλος και περίπου 40 γατάκια.

Μέχρι στιγμής αγνοείται η τύχη τους.

Ως ομάδα δράσης για τα ζώα του Κινήματος, κάνουμε έκκληση προς τις αρμόδιες αρχές να γίνει προσπάθεια διάσωσης για τα αθώα ζώα μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες της εξέλιξης της πυρκαγιάς.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

 Ολγκίν: Συνάντηση 5 συν 1 θα εξεταστεί μόνο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν

Ολγκίν: Συνάντηση 5 συν 1 θα εξεταστεί μόνο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν

Η διαδικασία στο Κυπριακό προχωρά με αργό ρυθμό αλλά είναι δυναμική, δήλωσε στο τουρκικό πρακτορείο ειδήλωσεη ΑΝΚΑ η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για την Κύπρο, Μαρία Άνγκελα Ολγκίν υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι για να καταστεί δυνατή η μετάβαση σε διευρυμένη συνάντηση 5+1 απαιτείται η υλοποίηση συγκεκριμένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης. «Το 5+1 δεν έχει εγκαταλειφθεί, αλλά θα εξεταστεί μόνο όταν ‘οι συνθήκες ωριμάσουν’», ανέφερε.

BEST OF TOTHEMAONLINE