Νέα φωτιά στη Λευκωσία πλησίον του συγκροτήματος ΔΙΑΣ - Δείτε βίντεο

Νέα φωτιά στη Λευκωσία πλησίον του συγκροτήματος ΔΙΑΣ - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε το πρωί της Δευτέρας 17 Ιουλίου στη Λευκωσία και συγκεκριμένα στην περιοχή του Παρισινού.

Σύμφωνα με το πιο κάτω βίντεο που εξασφάλισε το ThemaOnline, μαύροι καπνοί σκέπασαν την περιοχή, κοντά στον κυκλικό κόμβο πλησίον του συγκροτήματος ΔΙΑΣ και της τηλεόρασης Sigma. 

Όπως αναφέρει ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέας Κεττής, η πυρκαγιά είναι στους ελαιώνες του Κύκκου, ενώ η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίνεται με οχήματα από σταθμούς της Λευκωσίας. 

(12:10) Σε νεότερη ενημέρωση, ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, αναφέρει ότι η πυρκαγιά είναι ελεγχόμενη και έχει ασφαλιστεί και οριοθετηθεί από τα μέλη της Πυροσβεστικής, τα οποία ανταποκρίθηκαν με δύο οχήματα.

Σημειώνει την ίδια ώρα, ότι καίγεται άγρια βλάστηση και ελιές.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE