Ιλάειρα Ζήση: «Είναι κλειστά όλα μου τα Σάββατα, με θέλουν για βαφτίσεις να ντύνομαι Σταχτοπούτα και να τραγουδάω»

Ιλάειρα Ζήση: «Είναι κλειστά όλα μου τα Σάββατα, με θέλουν για βαφτίσεις να ντύνομαι Σταχτοπούτα και να τραγουδάω»

Τον Μαυρίκιο Μαυρικίου με την Ιλάειρα Ζήση συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes».

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μεταξύ άλλων, μίλησε για την εκπομπή που ετοίμαζε μαζί με τον Κώστα Χαρδαβέλλα, αλλά και για τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί.

«Ήταν να γίνει η εκπομπή, αλλά δεν έγινε. Το στενάχωρο είναι ότι χάθηκε μια ευκαιρία να κάνουμε κάτι που θέλαμε, αλλά εντάξει, μας καταδιώκουν για τη νέα σεζόν, κάτι θα γίνει. Συμφωνήσαμε με τον κύριο Χαρδαβέλλα, αλλά… ξεσυμφωνήσαμε μετά», είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Έχουμε ωραίες τηλεοπτικές προτάσεις για την επόμενη σεζόν. Η Ιλάειρα έχει κάνει βήματα μετά τη συμμετοχή της στο J2US. Έχει κάνει τραγούδι στη Heaven».

Από την πλευρά της, η Ιλάειρα Ζήση αποκάλυψε: «Τρελαίνονται! Με θέλουν για βαφτίσεις να ντύνομαι Σταχτοπούτα και να τραγουδάω. Είναι κλειστά όλα μου τα Σάββατα».

Πηγη: govastileto

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Κύριος στόχος της Κυβέρνησης είναι να εξασφαλίσουμε επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις μας, στηρίζοντας έτσι έμπρακτα την κοινωνία μας ειδικά σε μια περίοδο μεγάλων γεωπολιτικών ανακατατάξεων και προκλήσεων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του κατά την ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Αγοράς Ηλεκτρισμού που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE