Στην εντατική ο Φαν ντερ Σαρ με εγκεφαλική αιμορραγία

Στην εντατική ο Φαν ντερ Σαρ με εγκεφαλική αιμορραγία

Στην εντατική νοσηλεύεται από την Παρασκευή (7/7) ο Έντβιν Φαν ντερ Σαρ με εγκεφαλική αιμορραγία, με τον Άγιαξ να αναφέρει πως η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή.

Ο Έντβιν Φαν ντερ Σαρ υπέστη την Παρασκευή (7/7) εγκεφαλική αιμορραγία, με τον Άγιαξ να ανακοινώνει πως ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας νοσηλεύεται στην εντατική. Σταθερή παραμένει η κατάσταση της υγείας του.

 

Πηγή: gazzetta.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνεχίζεται ο διάλογος για την ΑΤΑ – Μετά τους εργοδότες βλέπει τις συντεχνίες ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Συνεχίζεται ο διάλογος για την ΑΤΑ – Μετά τους εργοδότες βλέπει τις συντεχνίες ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Σε συνέχεια της κρίσιμης συνάντησης που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης είχε διαβουλεύσεις με τους επικεφαλής των εργοδοτικών οργανώσεων, στην παρουσία των Υπουργών Οικονομικών και Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.