Τραγωδία στην Ελλάδα: 50χρονος πήγε να σώσει γυναίκα στη θάλασσα και πνίγηκαν και οι δύο

Τραγωδία στην Ελλάδα: 50χρονος πήγε να σώσει γυναίκα στη θάλασσα και πνίγηκαν και οι δύο

Μια απίστευτη τραγωδία σημειώθηκε σήμερα το πρωί στο λιμάνι της περιοχής Ράχες Φθιώτιδας, όπου πνίγηκαν δύο άτομα.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr ταν γύρω στις 10:30 το πρωί όταν μια γυναίκα κάτοικος της περιοχής που έκανε μπάνιο άρχισε να καλεί σε βοήθεια, καθώς δεν μπορούσε να πλησιάσει την ακτή.

Τότε 50χρονος συγχωριανός της έβγαλε τα ρούχα του και βούτηξε προκειμένου να της προσφέρει βοήθεια, όμως δεν τα κατάφερε και πνίγηκαν μαζί!

Στο σημείο έφτασε ιδιωτικό σκάφος και περιπολικό όχημα του Λιμενικού προκειμένου να ανασύρουν τη σορό του 50χρονου, αλλά και τη σορό της γυναίκας που βρέθηκαν μαζί μέσα στο νερό.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

THEMASPORTS: Πιο Δυναμικό. Πιο Αποκλειστικό. Πιο Μπροστά.

THEMASPORTS: Πιο Δυναμικό. Πιο Αποκλειστικό. Πιο Μπροστά.

Σε μια εποχή όπου η ενημέρωση εξελίσσεται με ταχύτητα… πρωταθλητισμού, το Themasports πραγματοποιεί ένα εντυπωσιακό άλμα στο μέλλον. Παρουσιάζει τη νέα του εικόνα, τη νέα του φιλοσοφία, αλλά και έναν ανανεωμένο αέρα που στοχεύει να αλλάξει τα δεδομένα στο αθλητικό ρεπορτάζ στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE