Έτσι έγινε το θανατηφόρο στον αυτοκινητόδρομο: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του θύματος -Δείτε φωτογραφίες
Τραγικό θάνατο βρήκε η 71χρονη Σύλβια Γεωργίου Τζιόουνς από τη Λεμεσό, όταν γύρω στις 10:40 παρασύρθηκε από όχημα που οδηγούσε 64χρονη.

Το TASS επικαλείται τον Πάτρουσεφ που δήλωσε ότι «η ανάπτυξη στρατιωτικών υποδομών του ΝΑΤΟ κοντά στα σύνορα της Ρωσίας, η εντατικοποίηση των αναγνωριστικών δραστηριοτήτων και η παρουσία τακτικών πυρηνικών όπλων στην Ευρώπη ενισχύει τις στρατιωτικές απειλές για την Ρωσία».
O Πάτρουσεφ είπε επίσης ότι η Ουκρανία έχει πραγματοποιήσει εφέτος περισσότερες από 70 επιθέσεις με μη επανδρωμένα αεροσκάφη στην Κριμαία και επίσης πραγματοποιήσει επίσης επιθέσεις τις περιοχές Κρασνοντάρ και Ροστόφ της νότιας Ρωσίας , μετέδωσε το πρακτορείο RIA.
«Οι στόχοι κατά κανόνα είναι ενεργειακές και βιομηχανικές υποδομές, η καταστροφή των οποίων απειλεί την ειρηνική ζωή και την υγεία των ανθρώπων», δήλωσε ο Πάτρουσεφ σε συνάντηση για θέματα ασφαλείας που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Κρασνοντάρ.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Οι επτά προτάσεις της Κυβέρνησης για «δίχτυ προστασίας» ευάλωτων δανειοληπτών
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




