Μαντόνα: Δεν αναρρώνει όσο γρήγορα αναμενόταν - «Είναι αδύναμη και πολύ κουρασμένη»

Μαντόνα: Δεν αναρρώνει όσο γρήγορα αναμενόταν - «Είναι αδύναμη και πολύ κουρασμένη»

Νέα ανησυχία για την κατάσταση της υγείας της Μαντόνα μετά την περιπέτεια με τη βακτηριακή λοίμωξη που την οδήγησε στη ΜΕΘ με αποτέλεσμα να αναβληθεί η έναρξη της προγραμματισμένης περιοδείας της προκαλεί δημοσίευμα της ιστοσελίδας ΤΜΖ σύμφωνα με το οποίο η 64χρονη τραγουδίστρια δεν αναρρώνει τόσο γρήγορα όσο αναμενόταν.

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η ιστοσελίδα, η Μαντόνα «είναι ακόμα αδύναμη και πολύ κουρασμένη» με αποτέλεσμα να περνάει αρκετές ώρες στο κρεβάτι.

Οι πληροφορίες αυτές ήρθαν στη δημοσιότητα ενώ πλησιάζει η 15η Ιουλίου, ημερομηνία στην οποία είναι προγραμματιμένη η έναρξη της περιοδείας της Μαντόνα από το Βανκούβερ χωρίς μέχρι στιγμής να έχει ανακοινωθεί νέα ημερομηνία.

Υπενθυμίζεται ότι ο επί χρόνια μάνατζερ της Μαντόνα, ο οποίος ήταν και αυτός που ανακοίνωσε την σοβαρή περιπέτεια υγείας της τραγουδίστριας, είχε δηλώσει ότι περιμένει «πλήρη ανάρρωση» της πελάτισσάς του.

Όπως, πάντως, μεταδίδει η ιστοσελίδα ΤΜΖ η Μαντόνα δεν έχει συζητήσει με κανένα άτομο του στενού περιβάλλοντός της για την περιοδεία καθώς ακόμα αναρρώνει.

Πηγή: prothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις: Σε καραντίνα όλη η Κύπρος λόγω αφθώδους πυρετού – Απαγόρευση μετακινήσεων ζώων και ζωοτροφών

Ραγδαίες εξελίξεις: Σε καραντίνα όλη η Κύπρος λόγω αφθώδους πυρετού – Απαγόρευση μετακινήσεων ζώων και ζωοτροφών

Απαγορεύονται, ανά το παγκύπριο, οι όποιες μετακινήσεις ζώων και ζωοτροφών, περιλαμβανομένης της βόσκησης εκτός των κτηνοτροφικών υποστατικών, σύμφωνα με ανακοίνωση των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE