Τα κάνουν άνω κάτω στην παραλία Γεροσκήπου - Ζημιές στις υποδομές και παντού σκουπίδια - «Πίστα αγώνων ταχύτητας» ο παραλιακός

Τα κάνουν άνω κάτω στην παραλία Γεροσκήπου - Ζημιές στις υποδομές και παντού σκουπίδια  - «Πίστα αγώνων ταχύτητας» ο παραλιακός

Θέμα παραβατικής συμπεριφοράς λουομένων στο παραλιακό μέτωπο της Γεροσκήπου θέτει ο δημαρχεύων Γεροσκήπου Κυριάκος Χατζηβασίλης.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Χατζηβασίλης χαρακτήρισε ανησυχητικό το φαινόμενο των παραβατικών συμπεριφορών επισκεπτών στις παραλίες της Γεροσκήπου. Αρκετοί λουόμενοι συνέχισε, αφήνουν πολλά σκουπίδια χωρίς να τηρούν τους κανόνες υγιεινής, ενώ παρατηρείται μια συνάθροιση διαφόρων προσώπων που μεταβαίνουν τις πρωινές ώρες, χρησιμοποιούν τους κοινόχρηστους χώρους, χωρίς την δέουσα προσοχή και σεβασμό.

Δυστυχώς, παρατήρησε ο κ. Χατζηβασίλης, ζήτησαν κατά επανάληψη την βοήθεια της Αστυνομίας , έχει ανταποκριθεί, ωστόσο, σημείωσε, το φαινόμενο είναι καθημερινό.

Επίσης συνέχισε, παρατηρούνται ζημιές στις υποδομές της παραλίας της Γεροσκήπου με τον Δήμο να αναγκάζεται να στέλνει συνεργεία για την επαναφορά τους. Ο κ. Χατζηβασίλης κάλεσε το κοινό να συνεργάζεται με την Τοπική Αρχή και να κατανοήσει ότι ναι μεν ο Δήμος Γεροσκήπου προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες με την έννοια των χώρων υγιεινής αλλά θα πρέπει να εκτιμούνται και να μην γίνονται άσκοπες σπατάλες και κατάχρηση των προσφερόμενων υπηρεσιών.

Κάλεσε επίσης κοινό να συμμορφώνεται όσο το δυνατόν με τις σημάνσεις που έχει τοποθετήσει ο Δήμος για το πού επιτρέπεται και πού απαγορεύεται το λούσιμο σκύλων.

Επιπρόσθετα ο κ. Χατζηβασίλης ανέφερε πως η Τοπική Αρχή επανειλημμένα έχει δεχτεί παράπονα δημοτών ότι τόσο στον δρόμο τον παραλιακό αλλά και στον δρόμο Σπύρου Κυπριακού, δρόμος αεροδρομίου ο οποίος γειτνιάζει με την Δημοτική Παραλία γίνονται πίστες αγώνων ταχύτητας ιδιαίτερα μετά τις 22:00 το βράδυ μέχρι τη 01:00 τα ξημερώματα. Δυστυχώς σημείωσε αν και το φαινόμενο έχει καταγγελθεί στην Αστυνομία, εντούτοις η κατάσταση δεν έχει διορθωθεί.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE/Πύρινη κόλαση στην Επ. Λεμεσού: Εκκενώνονται χωριά λόγω της φωτιάς - Κάηκαν σπίτια

LIVE/Πύρινη κόλαση στην Επ. Λεμεσού: Εκκενώνονται χωριά λόγω της φωτιάς - Κάηκαν σπίτια

Δραματικές είναι οι στιγμές από την πολύ δύσκολη κατάσταση στην μεγάλη πυρκαγιά που ξεκίνησε από ττην κοινότητα Μαλιάς στην επαρχία Λεμεσού και πλέον έχει επεκταθεί μεταξύ των κοινοτήτων Ομόδους, Άρσους και Βάσας. Συγκεκριμένα ισχυρές δυνάμεις, περιλαμβανομένων πτητικών μέσων επιχειρούν στην στην οποία μαίνεται πυρκαγιά ενώ γίνονται διασώσεις και μετακινήσεις πολιτών. Στο σημείο έσπευσαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ο οποίος συνοδεύεται από τον Αρχηγό της Αστυνομίας Θεμιστό Αρναούτη και τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη. Στον χώρο βρίσκονται επίσης εδώ και ώρα ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Μάριος Χαρτσιώτης, και η Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Μαρία Παναγιώτου. Επί τόπου έχουν μεταβεί και Βουλευτές Λεμεσού. 

BEST OF TOTHEMAONLINE