Ψάχνουν τα αίτια της πυρκαγιάς στα Πολεμίδια - Οι πρώτες ενδείξεις

Ψάχνουν τα αίτια της πυρκαγιάς στα Πολεμίδια - Οι πρώτες ενδείξεις

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε το απόγευμα η φωτιά, που ξέσπασε σε ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση, παρά το κοιμητήριο Πολεμιδιών, ενώ δεν αποκλείεται να προκλήθηκε από σκόπιμη καύση σκουπιδιών.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αντρέα Κεττή, για την κατάσβεση της φωτιάς εργάστηκαν δύο πυροσβεστικά οχήματα από πυροσβεστικούς σταθμούς της Λεμεσού, ένα από το Τμήμα Δασών και μία φορητή μονάδα πυρόσβεσης της Υπηρεσίας Θήρας, ενώ ρίψεις νερού έγιναν από αεροσκάφος του Τμήματος Δασών που βρισκόταν σε περιπολία.

Η φωτιά κατέκαυσε συνολική έκταση περίπου τέσσερα δεκάρια από ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση, ενώ όπως αναφέρει σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Κεττής «τα αίτια διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία, χωρίς να αποκλείεται η πυρκαγιά να προκλήθηκε από σκόπιμη καύση αχρήστων υλικών».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Για την Πέμπτη ορίστηκε η συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων ενόψει της 26ης Αυγούστου, όταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE