Άναψε τη μαγειρική εστία και ξάπλωσε να κοιμηθεί - Δεν αντιλήφθηκε τη φωτιά ο 27χρονος άντρας στη Λεμεσό
Νεκρός εντοπίστηκε 27χρονος άνδρας από τη Συρία σε οικία στον Ύψωνα, όπου ξέσπασε πυρκαγιά το απόγευμα του Σαββάτου (7/6).
Η επικοινωνία γίνεται στην Αγγλική γλώσσα και οι επιτήδειοι ζητούν από τους πολίτες όπως δηλώσουν διάφορα προσωπικά και τραπεζικά τους στοιχεία, πληκτρολογώντας διάφορους αριθμούς.
Οι προαναφερόμενες τηλεφωνικές κλήσεις είναι προϊόν απάτης και δεν προέρχονται από την Αστυνομία. Το κοινό καλείται όπως είναι ιδιαίτερα προσεκτικό και να μην ανταποκρίνεται στις κλήσεις και τις οδηγίες που λαμβάνουν από τους επιτήδειους.
Σε περίπτωση που δηλώθηκαν τραπεζικά δεδομένα κατά τη διάρκεια τέτοιας κλήσης, το κοινό θα πρέπει να ενημερώνει ΑΜΕΣΑ το Τραπεζικό του ίδρυμα για αποφυγή ανεπιθύμητης χρήσης των δεδομένων του.
Το Έβαλαν Κυπριακό πάει Νέα Υόρκη και Βίλνιους
Αυξήσεις στα καύσιμα: Έβαλαν κι από την τσέπη οι πρατηριούχοι; Πότε αναμένονται μειώσεις
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις