Δημιουργούν συνεχώς νέα τετελεσμένα στα κατεχόμενα οι Τούρκοι - Εταιρείες εξαπλώνονται και χτίζουν παντού μεγάλες αναπτύξεις – Βίντεο
04.07.2023 - 12:53
Στη δημιουργία ολοένα και περισσότερων τετελεσμένων επί του εδάφους, προχωρούν συνεχώς οι Τούρκοι, επιχειρώντας με αυτόν τον τρόπο να «λύσουν» το Κυπριακό.
Μάλιστα, μεγάλες εταιρείες αναπτύξεως γης στα κατεχόμενα, εξαπλώνονται και χτίζουν σχεδόν παντού.
Για του λόγου το αληθές, όπως φαίνεται και στο βίντεο, εταιρεία διαφημίζει στα κατεχόμενα και όχι μόνο ένα μεγαλεπήβολο project, στην ουσία μία ολοκαίνουργια πόλη φιλική, όπως αναφέρουν, προς τη φύση, η οποία περιλαμβάνει οικιστικές και άλλες αναπτύξεις, χώρους πρασίνου και ψυχαγωγίας.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο βίντεο, η νέα ανάπτυξη θα ανεγερθεί στο κατεχόμενο Λευκόνοικο (Geçitkale), σε μία περιοχή μόλις 10 λεπτά από την Long Beach στο Τρίκωμο και την Αμμόχωστο.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί το απόγευμα της 16ης Μαρτίου, για τη Γενεύη, όπου κατόπιν πρόσκλησης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών κ. Αντόνιο Γκουτέρες, θα συμμετάσχει στη διευρυμένη Συνάντηση για το Κυπριακό που θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Μαρτίου.