Σύγκρουση δυο οχημάτων σε κεντρικό δρόμο της Λάρνακας - Δείτε βίντεο από το σημείο

Σύγκρουση δυο οχημάτων σε κεντρικό δρόμο της Λάρνακας - Δείτε βίντεο από το σημείο

Tροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής 02 Ιουλίου στη Λάρνακα.

Πιο συγκεκριμένα, το τροχαίο σημειώθηκε στη λεωφόρο Αρτέμιδος, όταν κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες δυο οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους.

Ευτυχώς από το τροχαίο δεν υπήρξε κάποιος σοβαρός τραυματισμός, παρά μόνο ένα άτομο που τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι.

Δείτε πιο κάτω βίντεο από το σημείο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE