Οδηγός κίνδυνος! «Πετούσε» στον αυτοκινητόδρομο με πάνω από 200 χλμ

Οδηγός κίνδυνος! «Πετούσε» στον αυτοκινητόδρομο με πάνω από 200 χλμ

Μέλη της Αστυνομίας (ΟΠΟΔ Αρχηγείου), ενώ διενεργούσαν χθες βράδυ τροχονομικούς ελέγχους στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Κοφίνου, εντόπισαν και ανέκοψαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα, αυτοκίνητο, το οποίο κινείτο με ταχύτητα 235ΧΑΩ αντί 100, που είναι το επιτρεπόμενο όριο.

Από εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε, ότι οδηγός του οχήματος ήταν άντρας ηλικίας 42 ετών, ο οποίος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.

Ο 42χρονος οδηγός, υποβλήθηκε σε προκαταρκτική εξέταση νάρκοτεστ με θετικό αποτέλεσμα.

Στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος για να παρουσιαστεί (για το αδίκημα της υπέρβασης του ορίου ταχύτητας) την ερχόμενη Δευτέρα 3/07/2023, ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας.

Ο Περιφερειακός Αστυνομικός Σταθμός Κοφίνου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Eπιτυχή γεώτρηση στον «Πήγασο» - Προανήγγειλε ανακοινώσεις τη Δευτέρα ο Υπ. Ενέργειας

Eπιτυχή γεώτρηση στον «Πήγασο» - Προανήγγειλε ανακοινώσεις τη Δευτέρα ο Υπ. Ενέργειας

Η τελευταία γεώτρηση η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα στο βυθοτεμάχιο 10 από την Exxon Mobil, στον στόχο Πήγασος, είναι μία επιτυχής γεώτρηση, "την οποία θα ανακοινώσουμε την Δευτέρα", ανέφερε ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE