Τρίτη σύλληψη για την υπόθεση κλοπής από συνεργείο επιδιόρθωσης θαλάσσιων σκαφών

Τρίτη σύλληψη για την υπόθεση κλοπής από συνεργείο επιδιόρθωσης θαλάσσιων σκαφών

Στη σύλληψη και τρίτου υπόπτου προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας, σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής περιουσίας από συνεργείο επιδιόρθωσης θαλάσσιων σκαφών, στη Λάρνακα. Ο τρίτος ύποπτος, άντρας ηλικίας 39 ετών, συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος, σε σχέση με το αδίκημα της κλεπταποδοχής, αφού σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, φέρεται να αγόρασε περιουσία που κλάπηκε από το συνεργείο.

Για την κλοπή συνελήφθησαν χθες το απόγευμα από μέλη της Αστυνομίας, δύο άλλα πρόσωπα, άντρες ηλικίας 42 και 40 ετών. Ανακρινόμενοι οι 42χρονος και 40χρονος παραδέχθηκαν τη διάπραξη της κλοπής.

Οι τρεις ύποπτοι οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, που μετά από αίτημα της Αστυνομίας εξέδωσε διατάγματα κράτησης τους, διάρκειας τεσσάρων ημερών, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Η κλοπή καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, στις 27 Ιουνίου, από ιδιοκτήτη καταστήματος επιδιόρθωσης σκαφών, σύμφωνα με τον οποίο το απόγευμα της 25ης Ιουνίου 2023, δύο άγνωστα του πρόσωπα εισήλθαν στο υποστατικό και έκλεψαν μία προπέλα, ένα θερμοσίφωνα, και διάφορα παλαιά μέταλλα.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Σε μια συγκυρία κρίσιμη για την ευρωπαϊκή και την περιφερειακή γεωπολιτική σταθερότητα, η σημερινή επίσκεψη του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Αντόνιο Κόστα στην Κύπρο, συνιστά σαφές μήνυμα αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ΕΕ και την Ανατολική Μεσόγειο. Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, στις 12:30.

BEST OF TOTHEMAONLINE