Πήγε να κάνει μπάνιο όταν ξαφνικά είδα ένα «γκοτζίλα» έτοιμο να δροσιστεί

Πήγε να κάνει μπάνιο όταν ξαφνικά είδα ένα «γκοτζίλα» έτοιμο να δροσιστεί

Σε μια μικρή πόλη στη Ταϊλάνδη, ένας άντρας ονόματι ξύπνησε και αντίκρισε ένα μοναδικό θέαμα σε μπάνιο ξενοδοχείου. Είχε ακούσει φήμες για μια φυσική θερμή πηγή κρυμμένη βαθιά μέσα στο δάσος, που λέγεται ότι είχε μαγικές θεραπευτικές ιδιότητες. Ανυπόμονος να γνωρίσει αυτό το φυσικό θαύμα, ο Άλεξ αποφάσισε να ξεκινήσει ένα ταξίδι για να το βρει.

Οπλισμένος με ένα σακίδιο πλάτης που περιείχε μια πετσέτα, μια αλλαξιά ρούχα και την αξιόπιστη φωτογραφική του μηχανή, ο άντρας ξεκίνησε για ένα μονοπάτι πεζοπορίας που περνούσε μέσα από πυκνά φυλλώματα. Η μυρωδιά του πεύκου γέμιζε τον αέρα καθώς προχωρούσε βαθύτερα στην άγρια φύση, με τον ενθουσιασμό του να μεγαλώνει με κάθε βήμα.

Μετά από ώρες πεζοπορίας, επέστρεψε στο δωμάτιο του για να κάνει μπάνιο, όταν ξαφνικά αντίκρισε κάτι μοναδικό. Μια τεράστια σαύρα βρίσκονταν στο χώρο. Για μια στιγμή σάστισε και κράτησε την ανάσα του. Έκανε αργά βήματα προς τα πίσω και έτρεξε να καλέσει βοήθεια. Άμεσα οι τοπικές αρχές έδρασαν και ειδικοί έφτασαν στο σημείο για να απομακρύνουν την σαύρα.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έκτακτο σχέδιο για πυρόπληκτους: Η Έφορος Ελέγχου Κρατικών Ενισχύσεων ενέκρινε το σχέδιο €15,5 εκ. για ζημιές στη γεωργία

Έκτακτο σχέδιο για πυρόπληκτους: Η Έφορος Ελέγχου Κρατικών Ενισχύσεων ενέκρινε το σχέδιο €15,5 εκ. για ζημιές στη γεωργία

Την έγκριση της, υπό όρους, για το έκτακτο Σχέδιο Κρατικών Ενισχύσεων για αντιστάθμιση των ζημιών που προκλήθηκαν στη γεωργική παραγωγή και στα μέσα παραγωγής από την πυρκαγιά, που ξέσπασε στις 23/07/2025 στην επαρχία Λεμεσού, συνολικού προϋπολογισμού €15,5 εκατομμύρια, αποφάσισε η Έφορος Ελέγχου Κρατικών Ενισχύσεων Στέλλα Μιχαηλίδου με απόφαση που εξέδωσε, την 30η Ιουλίου 2025.

BEST OF TOTHEMAONLINE