Ανδρέας Γεωργίου: «Έχω σκεφτεί ότι μπορεί τελικά να κάνω παιδιά με μια φίλη μου»

Ανδρέας Γεωργίου: «Έχω σκεφτεί ότι μπορεί τελικά να κάνω παιδιά με μια φίλη μου»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Ανδρέας Γεωργίου, αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και την επιθυμία του να αποκτήσει παιδί.

Ο ηθοποιός θα βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή «Night Out» κι απόσπασμα από τις δηλώσεις του προβλήθηκε στην εκπομπή «Ελένη».

«Όταν ήμουν μικρός, σκεφτόμουν ότι ήθελα να παντρευτώ και να κάνω παιδιά σε μικρή ηλικία. Μεγαλώνοντας κατάλαβα ότι αυτό δεν ήταν για εμένα, γιατί δεν μπορούσα να το συνδυάσω με την πορεία μου», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, εξήγησε πως θα ήθελε να αποκτήσει παιδί, ωστόσο, ακόμα και χωρίς τον γάμο.

«Έχω σκεφτεί ότι μπορεί τελικά, να κάνω παιδιά με μια φίλη μου, με παρένθετη μητέρα, μπορεί να υιοθετήσω. Νιώθω έτοιμος να κάνω οικογένεια. Έχω ψάξει το θέμα της παρένθετης μητέρας, αλλά είναι δύσκολο και μου δημιούργησε ένα άγχος», εξήγησε κλείνοντας.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Για την Πέμπτη ορίστηκε η συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων ενόψει της 26ης Αυγούστου, όταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE