Θλίψη και οδύνη για τον θάνατο του Μάριου Ονησιφόρου – «Τα χαμόγελα έσβησαν… Το τίμημα της καλοσύνης το πληρώνουμε πρώτο»

Θλίψη και οδύνη για τον θάνατο του Μάριου Ονησιφόρου – «Τα χαμόγελα έσβησαν… Το τίμημα της καλοσύνης το πληρώνουμε πρώτο»

Με θλίψη και οδύνη αποχαιρετούν τον 44χρονο, πατέρα δύο παιδιών, Μάριο Ονησιφόρου, θύμα του φονικού έξω από μπυραρία στη Λεμεσό, οι φίλοι του.

Λίγες ώρες μετά την γνωστοποίηση του χαμού του, οι φίλοι του Μάριου τον αποχαιρετούν με συγκινητικά μηνύματα στο Facebook.

Μεταξύ άλλων, ένας από τους φίλους του 44χρονου αναφέρει ότι «το τίμημα της καλοσύνης το πληρώνουμε πρώτο» και πως «τα χαμόγελα έσβησαν».

Άλλος φίλος του γράφει: «Φίλε μου καλέ καλό παράδεισο και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει».

Τρίτος φίλος του άτυχου Μάριου, δημοσιεύοντας φωτογραφία από τα παιδικά τους χρόνια, αναφέρει: «Ρε συμμαθητή μου…δεν έχω λόγια. Να είσαι καλά εκεί πάνω».

Ξάδελφη του θύματος σε δική της ανάρτηση γράφει: «Ξάδελφε μου δεν το πιστεύω ότι έφυγες τόσο νωρίς και τόσο άδικα. Είναι σαν ένα ψέμα. Καλό παράδεισο στην γειτονιά των αγγέλων. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τι έκανες για μένα. Σε αγαπώ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για «Κράτος Μαφία»: Η Κυβέρνηση είναι απόλυτα δεσμευμένη στη διαφάνεια και στη λογοδοσία

ΠτΔ για «Κράτος Μαφία»: Η Κυβέρνηση είναι απόλυτα δεσμευμένη στη διαφάνεια και στη λογοδοσία

Στη βάση των ανακοινώσεων της Νομικής Υπηρεσίας, η Κυβέρνηση θα πράξει ό,τι χρειάζεται, πάντα στη βάση του Συντάγματος, για πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναφερόμενος στο θέμα του πορίσματος της Ανεξάρτητης Αρχής Κατά της Διαφθοράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE