Πυρκαγιά σε ψησταριά στη Λευκωσία - Στο νοσοκομείο δύο άτομα με εγκαύματα στα χέρια

Πυρκαγιά σε ψησταριά στη Λευκωσία - Στο νοσοκομείο δύο άτομα με εγκαύματα στα χέρια

Σε κινητοποίηση τέθηκε την Κυριακή (25/6) η Πυροσβεστική Υπηρεσία μετά από πυρκαγιά σε ψησταριά παρασκευής φαγητού στην Λεωφόρο Αγίου Παύλου στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής, Ανδρέα Κεττή, η πυρκαγιά οφείλεται σε κάρβουνο και επεκτάθηκε στο φουγάρο.

Για την κατάσβεση της χρησιμοποιήθηκε εγκατάσταση νερού και έγινε χρήση αναπνευστικών συσκευών. Από την πυρκαγιά σημειώθηκαν  ζημιές στο φουγάρο , στην ψησταριά και στην βαφή του κτιρίου.

Παράλληλα δύο εργαζόμενοι στο Σωματείο μεταφέρθηκαν με ιδιωτικό όχημα σε ιδιωτικό νοσοκομείο λόγω εγκαυμάτων στα χέρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για «Κράτος Μαφία»: Η Κυβέρνηση είναι απόλυτα δεσμευμένη στη διαφάνεια και στη λογοδοσία

ΠτΔ για «Κράτος Μαφία»: Η Κυβέρνηση είναι απόλυτα δεσμευμένη στη διαφάνεια και στη λογοδοσία

Στη βάση των ανακοινώσεων της Νομικής Υπηρεσίας, η Κυβέρνηση θα πράξει ό,τι χρειάζεται, πάντα στη βάση του Συντάγματος, για πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναφερόμενος στο θέμα του πορίσματος της Ανεξάρτητης Αρχής Κατά της Διαφθοράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE