Μύκονος: Συνελήφθη 45χρονος καθηγητής για παρενόχληση μαθήτριας

Μύκονος: Συνελήφθη 45χρονος καθηγητής για παρενόχληση μαθήτριας

Ένας 45χρονος καθηγητής στο ΕΠΑΛ Μυκόνου συνελήφθη χθες, με την κατηγορία ότι προσπάθησε να φιλήσει στο στόμα 17χρονη μαθήτριά του.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, η 17χρονη πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου και, παρουσία ψυχολόγου, κατήγγειλε ότι ο καθηγητής την επέστρεψε στο σπίτι της, μετά από πάρτι αποφοίτησης και ενώ βρίσκονταν στο αυτοκίνητό του την φίλησε στο στόμα χωρίς την θέλησή της.

Ο 45χρονος συνελήφθη με την κατηγορία της κατάχρησης ανηλίκων και οδηγείται στον εισαγγελέα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.