Νέα σύλληψη για την υπόθεση με τις παράνομες άδειες παραμονής - Χειροπέδες σε 22χρονο

Νέα σύλληψη για την υπόθεση με τις παράνομες άδειες παραμονής - Χειροπέδες σε 22χρονο

Σε νέα σύλληψη, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με τη διερευνώμενη υπόθεση εξασφάλισης άδειας παραμονής στην Κύπρο, με πλαστά έγγραφα, προχώρησε χθες η Αστυνομία. Πρόκειται για 22χρονο, ο οποίος συνελήφθη χθες το απόγευμα, δυνάμει δικαστικού εντάλματος.

Για την ίδια υπόθεση, τελούν ήδη υπό κράτηση 13 άλλα πρόσωπα, τα οποία συνελήφθησαν τις προηγούμενες μέρες.

Εναντίον των πιο πάνω προσώπων, διερευνώνται διάφορα αδικήματα, μεταξύ των οποίων αδικήματα συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, συνωμοσίας προς καταδολίευση, πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου και εξασφάλισης εγγραφής με ψευδείς παραστάσεις, καθώς και αδικήματα διαφθοράς, δεκασμού δημόσιου λειτουργού, κατάχρησης εξουσίας και παραμέλησης υπηρεσιακού καθήκοντος.

Το ΤΑΕ Αρχηγείου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε τεντωμένο σχοινί η Αννίτα Δημητρίου – Εκλογές «ζωής ή θανάτου» για ΔΗΣΥ και ηγεσία

Σε τεντωμένο σχοινί η Αννίτα Δημητρίου – Εκλογές «ζωής ή θανάτου» για ΔΗΣΥ και ηγεσία

Σε μια από τις πιο κρίσιμες καμπές της σύγχρονης πορείας του Δημοκρατικού Συναγερμού, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να δώσει τη δική της πολιτική μάχη, με φόντο δημοσκοπήσεις που μόνο καθησυχαστικές δεν μπορούν να χαρακτηριστούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE