Ηράκλειο: Την χτυπούσε μέσα στο αυτοκίνητο, αλλά τον είδαν οι αστυνομικοί και τον συνέλαβαν

Ηράκλειο: Την χτυπούσε μέσα στο αυτοκίνητο, αλλά τον είδαν οι αστυνομικοί και τον συνέλαβαν

Αυτόπτες μάρτυρες ενός ακόμα περιστατικού ενδοοικογενειακής βίας έγιναν χθες το πρωί αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, οι οποίοι παρενέβησαν και συνέλαβαν τον 45χρονο “θερμόαιμο”.

Το ζευγάρι, γύρω στις 10 το πρωί της Τρίτης 20 Ιουνίου, βρισκόταν μέσα σε ΙΧ επιβατηγό αυτοκίνητο στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου, κοντά στην πλατεία 18 Άγγλων. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ο 45χρονος εξύβρισε, απείλησε και χτύπησε στα χέρια την 60χρονη σύντροφό του.

Εκείνη την ώρα, όμως, περνούσαν από το σημείο αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης που είδαν το περιστατικό και προχώρησαν στην προσαγωγή του ζευγαριού στο αστυνομικό μέγαρο. Εκεί, η γυναίκα προχώρησε σε μηνυτήρια αναφορά κατά του συντρόφου της, ο οποίος, σύμφωνα με την κατάθεσή της, την είχε ξαναχτυπήσει στο παρελθόν, κάτι που, ωστόσο, δεν είχε καταγγείλει.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.